Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen a vorbit despre momentele triste de după pierderea mamei sale.

Tavi Colen, îndrăgitul artist, a făcut mărturisiri emoționante, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentul în care aflat că mama lui nu va mai trăi decât trei luni. Acesta, ajuns în Germania, și-a dus mama la un spital, în  care i-a oferit un tratament experimental, iar după acel tratament, cea care i-a dat viață a trăit încă șase ani. Întrebat cum sunt sărbătorile pentru el de atunci, Tavi a spus că foarte mulți ani la rând au fost extrem de triste, deoarece mama lui  s-a stins într-o zi de Paște. 

„Ani de zile nu că au fost triste.( nr. sărbătorile) Au fost...nu am cuvinte. Foarte triste. Mama mea, de asta spun că m-a călăuzit foarte bine în viață. Când am dus-o la spital, doctorul mi-a spus să o iau acasă că nu mai rezistă decât trei luni. Și atunci aveam succes cu Talisman și mergând în Germania, am întâlnit un român care mi-a indicat un medic care experimentează un medicament.
Am zis să încerc, de ce nu? Pe vremea aceea nu erau medicamente în România, nu aveam condiții să o tratăm. Și de la acele 3 luni, când doctorul mi-a spus să o iau acasă, a mai dus-o 6 ani cu acest medicament experimental din Germania. Erau niște medicameente foarte mari, niște pilule foarte lungi, iar săraca nu mai putea să le înghită. Cu toate astea, a mai dus-o 6 ani.
Într-o dimineață am găsit-o în grădină, ea fiind la pat. Am zis „mama, ce se întâmplă cu tine?” „Am zis să mai leg și eu roșiile în grădină, să văd ce se mai întâmplă, ce mai avem prin grădină, am ieșit la aer curat.” M-a uimit. A mai dus-o 6 ani, până când, într-o zi de Paște, ne-a părăsit. Cu taică-miu la fel s-a întâmplat.”,
a povestit Tavi Colen.

Tavi Colen, amintiri neprețuite cu mama lui

Citește și: Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

Artistul a vorbit și despre amintirile de neprețuit din familie, dar și cum era mama acestuia de fiecare dată, prietenoasă și cu zâmbetul pe buze. Aceștia cu siguranță nu și-ar fi dorit ca ei să fie triști acum, din spusele lui.  „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim pentru că erau niște persoane foarte vesele. Știau să își facă prieteni, mama făcea câte un lighean de gogoși, iar pe toți copiii îi aștepta acasă cu gogoși când veneam de la fotbal.

Ăștia erau părinții mei. Știau să ajute și să se bucure de viață.”, a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Tudor Chirilă, despre cel mai "crunt" moment din viața lui: "Nu prea m-am integrat acolo"

Roberta și Sebastian discută din nou despre ținutele concurentei! Ce spune Roberta cu privire la gelozia lui Sebastian: „De ce aș căuta atenție la altcineva dacă eu sunt lângă tine?”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies