Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen a vorbit despre momentele triste de după pierderea mamei sale.

Tavi Colen, îndrăgitul artist, a făcut mărturisiri emoționante, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentul în care aflat că mama lui nu va mai trăi decât trei luni. Acesta, ajuns în Germania, și-a dus mama la un spital, în  care i-a oferit un tratament experimental, iar după acel tratament, cea care i-a dat viață a trăit încă șase ani. Întrebat cum sunt sărbătorile pentru el de atunci, Tavi a spus că foarte mulți ani la rând au fost extrem de triste, deoarece mama lui  s-a stins într-o zi de Paște. 

„Ani de zile nu că au fost triste.( nr. sărbătorile) Au fost...nu am cuvinte. Foarte triste. Mama mea, de asta spun că m-a călăuzit foarte bine în viață. Când am dus-o la spital, doctorul mi-a spus să o iau acasă că nu mai rezistă decât trei luni. Și atunci aveam succes cu Talisman și mergând în Germania, am întâlnit un român care mi-a indicat un medic care experimentează un medicament.
Am zis să încerc, de ce nu? Pe vremea aceea nu erau medicamente în România, nu aveam condiții să o tratăm. Și de la acele 3 luni, când doctorul mi-a spus să o iau acasă, a mai dus-o 6 ani cu acest medicament experimental din Germania. Erau niște medicameente foarte mari, niște pilule foarte lungi, iar săraca nu mai putea să le înghită. Cu toate astea, a mai dus-o 6 ani.
Într-o dimineață am găsit-o în grădină, ea fiind la pat. Am zis „mama, ce se întâmplă cu tine?” „Am zis să mai leg și eu roșiile în grădină, să văd ce se mai întâmplă, ce mai avem prin grădină, am ieșit la aer curat.” M-a uimit. A mai dus-o 6 ani, până când, într-o zi de Paște, ne-a părăsit. Cu taică-miu la fel s-a întâmplat.”,
a povestit Tavi Colen.

Tavi Colen, amintiri neprețuite cu mama lui

Citește și: Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

Artistul a vorbit și despre amintirile de neprețuit din familie, dar și cum era mama acestuia de fiecare dată, prietenoasă și cu zâmbetul pe buze. Aceștia cu siguranță nu și-ar fi dorit ca ei să fie triști acum, din spusele lui.  „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim pentru că erau niște persoane foarte vesele. Știau să își facă prieteni, mama făcea câte un lighean de gogoși, iar pe toți copiii îi aștepta acasă cu gogoși când veneam de la fotbal.

Ăștia erau părinții mei. Știau să ajute și să se bucure de viață.”, a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies