Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Tavi Colen a vorbit despre trădarea din trupa Talisman.

Tavi Colen, îndrăgitul și cunoscutul artist, mai ales din vremea în care avea mare succes în trupa Talisman, a făcut dezvăluiri despre motivele pentru care a plecat din trupă și ce s-a întâmplat mai exact între el și prietenia frățească pe care o avea cu artistul Alin Oprea. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Tavi Colen a vorbit despre legătura strânsă pe care avut-o cu artistul, până în momentul în care Alin Oprea a luat numele trupei, iar odată cu el, toate discurile și melodiile pe care trupa le avea.

În acel moment, trădarea a fost simțită puternic, iar atunci el considera că nu mai știe să facă altceva. „În momentele alea nu mi-a venit să cred că am fost trădat atât de urât și atât de tare de Alin Oprea. Eu l-am considerat pe el ca pe un frate, pentru că eu nu am avut frate, am avut doar o soră, dar îmi doream foarte tare un frate.
Am găsit în Alin Oprea un frate mai mic cu 2-3 ani,  cu care ieșeam și la muzică, și la fete, la prieteni, și la necazuri. Am încercat să experimentăm prietenia asta aproapre de frăție.”,
a povestit Tavi Colen.

A trecut Tavi Colen peste trădarea lui Alin Oprea?

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Cât despre uitat și dacă a trecut peste acest lucru, artistul a mărturisit că trădarea de un frate nu se uita foarte ușor, iar când vine vorba despre iertat, nu este încă pregătit să facă acest pas.

„La momentul acela, când am văzut că Alin Oprea și-a revendicat numele Talisman, l-a trecut pe numele lui, cu mulți ani înainte de a ne certa noi, într-o dimineață am constatat că Alin Oprea mi-a luat absolut toată viața mea de artist. Eu am pus tot sufletul în formația asta. Eu consideram că altceva nu știu să fac. Pe Alin Oprea încă nu l-am uitat. Trădarea de la un frate nu se uită așa ușor.
Asta cu iertatul, nu cred că sunt pregătit atât de ușor să îl uit. Șase luni, după ce am aflat ce a făcut Alin Oprea....Mi-a luat discurile de platină, îmi tot interzicea că nu pot să cânt, piesă la care eu am lucrat. Alin Oprea nu are niciun cântec făcut doar de el.”,
a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies