Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Tavi Colen a vorbit despre cum i-a fost după ce a plecat din trupa Talisman.

Tavi Colen, îndrăgitul artist, cunoscut mai ales pentru aparițiile sale în trupa Talisman, a vorbit și despre perioadele mai puțin fericite din viața lui, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, atunci când situația financiară pentru el și actuala parteneră, Emma, nu a fost deloc una fericită. Acesta a mărturisit fără ezitare despre serile în care stăteau în fața magazinului și numărau banii pentru a-și cumpăra două banane, dar nu aveau suficienți bani decât pentru una singură. 

„Dacă ar fi fost doar atât, cred că ar fi fost mai simplu. Am rămas fără foarte multe lucruri. (nr. După plecarea din Talisman). Oriunde sunam, la oameni la care lucrasem, nu puteau să spun la toți că vine Tavi Colen, oamenii întrebau de Talisman. Când ești sus, toată lumea și toți prietenii, între ghilimele, se adună în jurul tău. Când cazi la pământ, aproape nimeni nu te mai cunoaște.

Toți prietenii au probleme și nu au timp de tine. Eu nu am luat-o de la 0, ci de la -5. Stăteam cu Emma în fața unui magazin și număram într-o seară în care ploua, trebuia să mergem pe jos acasă, numărăm banii aceea de 50 de bani și râdeam ca doi tineri haioși și zăpăciți și ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”,
a povestit Tavi Colen.

Tavi Colen, despre cea care l-a făcut să se răzgândească cu privire la căsătorie

Citește și: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Emma, actuala sa parteneră, a fost cea care l-a sprijinit și i-a stat alături în toate situațiile pe care le-au avut împreună și au luptat pentru a fi un cuplu și a avea o viață normală.

A cerut-o de soție, deși el și-a promis că nu se va mai căsători niciodată. 

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Fata asta a stat lângă mine atunci când numărăm banii pentru o banană sau două și pentru că multe lucruri. M-a ajutat să facem un cuplu, familie, să avem o viață normală. A stat  lângă mine atunci când mi-a fost foarte greu și de aceea am cerut-o de soție, deși  îmi promisesem mie că niciodată n-o să mă căsătoresc cu nimeni. Împreună cu ea mi-a trebui vreo 10 ani să ne revenim, să ajungem la linia de plătire, să fim acolo sus unde noi credem că putem fi.”,

a mai spus Tavi Colen.

Emma
Emma[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Mirela Vaida nu și-a pierdut accentul moldovenesc! Vedeta vorbește fără jenă graiul moldovenesc: „Când mă sfădesc cu ai mei, să vezi ce e la gura mea. Nu am uitat de unde am plecat.”

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies