Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile


Foarte multe femei aflate la „a doua tinerețe” apelează la tatuatul sprâncenelor pentru a încerca să ascundă efectele secundare ale pensatului excesiv, la modă în anii ‘90. Din păcate, din ce în ce mai multe doamne au parte de rezultate tragice.


In articol:

Sprâncenele sunt foarte importante, acestea au capacitatea să îți modifice complet fizionomia, însă nu mereu în sens pozitiv. De multe ori, sprâncenele prea închise la culoare, cele prea subțiri sau groase și deopotrivă sprâncenele tatuate, au tendința de a „înăspri” tăsăturile unei femei și de a adăuga câțiva ani în plus.

Citeste si: Implantul de sprâncene- cine are nevoie de el și ce implică procedura?

Tatuajul de sprâncene a desfigurat-o în adevăratul sens al cuvântului

Americanca Shannon Bozell a apelat la această tehnică, tatuarea sprâncenelor, deoarece aproape rămăsese fără sprâncene din cauza pensării exagerate (firul de păr are memorie, iar sprâncenele nu mai cresc în locul în care au fost pensate de foarte multe ori, țineți minte!).

Pentru această procedură, femeia a plătit 350 de dolari, iar rezultatul nu a fost deloc conform cu așteptările ei.

Aceasta a fost șocată când s-a uitat în oglindă: de la modelul pe care l-a cerut, unul de tip microblading (n.n.- tehnica prin care se desenează firul de păr), aceasta a primit în schimb niște sprâncene groase, total nepotrivite pentru forma feței sale. Din fericire, aceasta a găsit o modalitate prin care poate ascunde „pățania”: vrând, nevrând, și-a făcut breton.

Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile
Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citeste si: Ai grijă pe mâna cui te laşi la pensat sprâncene!

Un tatuaj făcut prost poate avea urmări medicale grave

Mai mult decât atât, situația a devenit din ce în ce mai rea. Femeia s-a reîntors la salonul respectiv (mare greșeală!) pentru a ameliora problema și, în urma unei plângeri, a primit o nouă programare pentru a-și „repara” sprâncenele. În aceeași zi, Shannon a observat că sub sprâncenele sale proaspăt tatuaje, au apărut niște bășici cu lichid.

Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile
Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Conform reprezentanților salonului, acest fapt se datorează celor două intervenții pe care femeia le-a avut într-o perioadă scurtă de timp, motiv pentru care și perioada de recuperare va fi mai lungă. Aceștia au declarat și că în 30 de zile de la tatuare, sprâncenele se vor micșora și se vor deschide la culoare.

Citeste si: Ce sprancene se poarta in aceasta vara

Ce trebuie să faci dacă vrei să îți tatuezi sprâncenele?

Cred că cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci atunci când iei o decizie atât de radicală, este să te interesezi și să cauți un profesionist. Cel mai bine, mergi pe recomandările și review-urile pe care acesta le are. De asemenea, trebuie să ai grijă de sprâncene după ce le tatuezi: să îți aplici o cremă specială, să le cureți, să nu aplici fard pe zona respectivă și să nu te expui la soare. Orice tatuaj se poate infecta, mai ales dacă este în zona feței, unde epiderma este foarte sensibilă.

Singurul avantaj, dacă totuși procedura nu a ieșit așa cum te-ai așteptat este faptul că avansul tehnologic permite, mai nou, scoaterea tatuajelor cu un minim de durere, însă este un proces de lungă durată. În plus, trebuie menționat și faptul că tatuajele din zona facială nu sunt permanente, dacă produsele folosite de artistul tatuator sunt cele recomandate, cerneala va începe să dispară după primul an și jumătate.


Abonează-te pe

Citește și:

Bichectomia, procedura chirurgicală preferată de femei, dar și de bărbați! Ce presupune această intervenție la nivelul chipului?

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Ai grijă pe mâna cui te laşi la pensat sprâncene!

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cui se adresează procedura?

Ce sprancene se poarta in aceasta vara

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 9 martie 2021! Află ce zodie poate ieși dintr-o afacere, relație de cuplu sau colaborare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri