Tatăl lui George Burcea, închis! Bărbatul și-a omorât iubita cu 25 de lovituri de cuțit


Tragedia care a șocat familia lui George Burcea.


In articol:

George Burcea a trăit o copilărie de coșmar din cauza tatălui său. Soțul Andreei Bălan a copilărit alături de un tată care a lovit-o pe mama sa. La scurt timp după ce a dezvăluit că vrea să lanseze o carte inspirată din viața familiei sale, au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tatăl său.

Bărbatul a fost închis, după ce a omorât-o pe amanta sa. În timpul căsniciei cu mama lui George, bărbatul avea o relație paralelă. Socrul Andreei și-ar fi ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan.

El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o „, au declarat surse apropiate familiei, pentru cancan.ro.

 

George Burcea, crescut de mama sa. Doi frați au ajuns în grija tatălui după divorț

Ioan Burcea a intrat la închisoare, și-a ispășit pedeapsa, iar în prezent se află în libertate. Bărbatul a divorțat de mama lui George imediat după ce a intrat la închisoare, cu condiția să rămână la el doi dintre cei patru copii. George și sora lui mai mare au ajuns la mama lor, în timp ce alți doi frați au ajuns la tatăl lor, fiind crescuți de bunica paternă.

Citeste si: Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citeste si: GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

Citeste si: Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”


George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică, pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat, fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția. Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei, atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații, să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp.

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea, pentru o publicație din Rom
nia.


Abonează-te pe

Citește și:

GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

Câți bani a strâns Andreea Bălan în urma nunții și ce cadouri au primit invitații!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri