Albertina Ionescu a explicat, pas cu pas, cum pregătește tarta cu vișine.
Atunci când nu este pe micile ecrane, cunoscuta jurnalistă, Albertina Ionescu, împarte momente de zi cu zi e rețelele de socializare, mereu cu zâmbetul pe buze. De această dată, vedeta a venit cu o rețetă dulce, și anume tartă cu vișine, pentru care a menționat toate ingredientele necesare.
“Amintiri dulci-acrișoare. Tartă cu vișine! Ce-ți trebuie ca să impresionezi:
- 10 ouă — suficiente cât să transformi orice blat într-o operă cu textură fină și aerată
- 375 g făină — baza care ține povestea împreună fără să fure din delicatețea finalului.
- 1 plic praf de copt Vanilie (lichidă sau pudră — cât să miroasă a copilărie fericită)
- 90 ml ulei
- 200–250 g zahăr
- 800 g vișine”, a adăugat prezentatoarea TV.
Modul de preparare al tartei cu vișine, desertul Albertinei Ionescu
Citește și: Cine este Albertina Ionescu. ”Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice.”
Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit
Citește și: Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania- stirilekanald.ro
Albertina începe să amestece făina cu praful de copt, apoi separă cu grijă albușurile, le amestecă cu zahărul și le bate spumă. Se adaugă făina treptat, tava este tapetată cu hârtie de copt, apoi se toarnă compoziția. Ultimul pas, adaugă vișinele și bagă tarta la cuptor. “Cum devine magia realitate. Amestecă făina cu praful de copt. Nimic spectaculos deocamdată, dar fiecare poveste are nevoie de un început simplu.Separă