Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit


Albertina Ionescu și Constantin Opriș au avut parte de cel mai mare eveniment din viața lor. Pe 15.10.2022 cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele pentru totdeauna.


In articol:

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au avut parte de cel mai important eveniment din viața lor, după ce jurnalistul a vrut să îi ofere o vacanță de neuitat, în Grecia, și a cerut-o de soție, acum au trecut la pasul următor și și-au unit destinele pentru totdeauna.

Citeste si: Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare

Prezentatoarea TV și jurnalistul au postat pe rețelele de socializare un videoclip absolut spectaculos, iar cadrul era unul de vis. Albertina Ionescu a purtat o salopetă din satin,  care avea o notă foarte delicată, iar pe cap o beretă, care s-a asortat de minune cu restul articolelor vestimentare.

În schimb, Constantin Opriș a purtat un costum negru și o cămașă albă.

Cei doi îndrăgostiți au postat un videoclip în mediul online, unde defilau și își arătau iubirea. Cadrul era unul de vis, iar peisajul a fost absolut superb. Pe fețele celor doi se putea citi fericirea, iar acum, că au devenit soț și soție, vor avea parte de un nou început împreună.

 
 
 
 
 
View this
post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albertina Ionescu| TV Host (@albertinaionescu)

Citeste si: Nuntă mare în familia Crudu! Sora Danielei Crudu, Ana-Maria, s-a căsătorit cu Adrian Neagu!

Albertina Ionescu și Constantin Opriș logodnă

Albertina Ionescu și Constantin Opriș și-au unit destinele, în momentul în care se aflau într-o vacanță, în Grecia. Jurnalistul a vrut să fie de neuitat și i-a oferit partenerei sale un inel de logodnă de-a dreptul splendid.

Albertina Ionescu a declarat, în cadrul unui interviu, că totul a început cu pasiunea pentru gastronomie și o mică alergie. Timp de o lună au schimbat mesaje pe Instagram despre cele mai gustoase preparate, dar și despre tratamentul alergiilor.

„Totul a început cu pasiunea pentru gastronomie și o mică… alergie. „Primele cuvinte pe care le-am schimbat au fost despre ceea ce avea să fie primul nostru lucru avut în comun: alergia la ambrozie… Apoi, ne-am descoperit pasiunea comună pentru gastronomie. Poate sună prozaic… dar timp de o lună am schimbat mesaje pe Instagram despre cele mai gustoase preparate ever, dar şi despre tratamentul alergiilor”, a spus Albertina Ionescu în cadrul unui interviu.

Ei au scris pe rețelele de socializare, în momentul în care a făcut următorul pas, că plini de emoții și de încredere vor scrie un nou capitol în viața lor.

„Pentru totdeauna nu pare suficient de mult alături de tine. La apusul soarelui, în liniștea pustietății și sunetul mării… doar noi doi. Plini de emoții și încredere scriem un nou capitol din viața noastră”, au scris cei doi în dreptul imaginilor cu inelul de logodnă.

Bijuteria valoroasă a fost creată special de una dintre cele mai bune prietene ale Albertinei Ionescu, Malvina Cervenschi.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Albertina Ionescu, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cine este viitorul soț al vedetei

Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri