Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România! Actriţa a fost una dintre cele mai iubite personalităţi ale ţării!


Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România!


In articol:

Tamara Buciuceanu, marea doamnă a cinematografiei şi teatrului românesc, s-a stins în urmă cu câteva momente! Odihnească-se în pace şi condoleanţe familiei. 

„Era într-o stare gravă. A fost intubată și ventilată mecanic, într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat în ultimele zile”, a declarat, pentru Mediafax.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Tamara Buciuceanu, marea noastră actriţă, a murit! "Nu mai putea respira normal"

Tamara Buciuceanu Botez a fost internată în spital de la începutul lunii octombrie.

În vârstă de 90 de ani, Tamara Buciuceanu- Botez a trecut prin clipe grele înainte de a ajunge la clinică, în special legate de respirație. De altfel, surse apropiate vedetei teatrului și cinematografiei românești au povestit ce s-a întâmplat cu adevărat în locuința vedetei.

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, de urgență la spital! Cum se simte celabra actriță

Avea o femeie în casă care o îngrijea, îi dădea medicamentele, o ajuta să se schimbe, să se hrănească. Ieri, acea persoană nu a mai putut să o ajute, fiindcă actrița acuza stări de rău, nu mai putea respira normal, astfel că s-a chemat salvarea”, au dezvăluit persoane din preajma Tamarei Buciuceanu.

Citeste si: Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Angela Rusu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, a reușit, în mai puțin de doi ani, să scape de 26 de kilograme cu o dietă personalizată.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri