Tamara Buciuceanu-Botez, de urgență la spital! Cum se simte celabra actriță


Cunoscuta actriță ar fi fost transportată de urgență la spital.


In articol:

Celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez, care a împlinit anul acesta 90 de ani, ar fi fost transportată astăzi la Spitalul Elias din Capitală, cu ambulanța.

Faimoasa actriță Tamara Buciuceanu-Botez, în vârstă de 90 de ani, ar fi fost transportată joi, 3 octombrie, la Spitalul Elias cu ambulanța.

Contactată telefonic de DC Medical, conducerea Spitalului Elias a refuzat să facă declarații.

”Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul unității medicale, Mugur Ardelean.

Tamara Buciuceanu-Botez. Carieră

Celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez a debutat în  anul 1952, pe scena Teatrului Giulești (actualul Odeon), cu rolul Marfa din "Makkar Dubrava", potrivit DC News. Cariera sa se întinde de-a lungul a șase decenii. Performanța sa i-a adus peste 20 de premii.

A fost angajată a Teatrului de Comedie, a Teatrului de Operetă (9 ani), a Teatrului Bulandra (până la pensionare). A colaborat cu Teatrul Național de Televiziune, cu Teatrul Radiofonic, cu Teatrul Constantin Tănase, cu Teatrul Național din București și cu cel din Iași.

Faimoasa actriță a cucerit publicul prin personaje pline de culoare din filme ca: "Titanic-vals" (1964), "Toate pânzele sus" (1976), "Alo, aterizează străbunica!" (1981), "Grăbește-te încet" (1981), "Primăvara bobocilor" (1985), seria "Liceenii" ("Declarație de dragoste" (1985), "Liceenii" — 1986, "Extemporal la dirigenție" — 1987, "Liceenii rock'n roll" — 1990, "Liceenii în alertă" — 1992) în care a dat viață celebrei profesoare de matematică Baldovin "Isoscel", "Paradisul în direct" (1994), "Sexy Harem Ada Kaleh" (2001), "Nunta mută" (2008). A fost solicitată să joace și în serialele TV: "Chirița în provincie" (2002), "Agenția matrimonială" (2005), "Cuscrele" (2005).

A fost căsătorită din 1962 cu medicul anestezist Alexandru Botez (decedat în 1996). Nu are copii.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri