“Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

“Tablou de familie”  Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!
“Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Din 27 iunie, de la 20:00, Kanal D le va aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, “Tablou de familie” (original: “Evlilik Hakkinda Her Sey”/ “All about Marriage”), o dramă complexă, ce va putea fi urmarită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, după ce sezonul curent al serialului “O dragoste” ajunge la final, pe 26 iunie.

Poveşti de dragoste şi istorii de familie complicate sunt dezvăluite cu fiecare episod. Scenariul bine construit, cu perspective multiple și răsturnări de situație, aduce în prim- plan trăiri autentice, încărcate de emoție ale personajelor care trec prin drama divorțului. Intrăm în intimitatea unor cupluri care trec prin procesul complicat al separării, dar suntem și martorii unor intense povești de iubire.

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii care ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind ei înșiși avocați cu expertiză în astfel de spețe.

Deși specializați în avocatura de divorț și martori a procesului dramatic de separare, aceștia trăiesc ei înșiși o asftel de experiență dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări. În mijlocul acțiunii se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sanem rămâne alături de mama sa și va lupta cu propria sa soră, în timp ce mezina familiei, Güneș (Tülin Ece), preferă să stea departe de lumea juridică. Totul culminează cu reapariția tatălui în viața lor, la 25 de ani după ce a fugit cu bona familiei, pentru a-și revendica o parte din afacerea familiei.

Telespectatorii Kanal D le vor revedea în rolurile principale pe talentata Sumru Yavrucuk, cunoscută pentru rolurile sale din serialele "Fatmagul" și "Nehir", pe frumoasa actriță Gökçe Eyüboğlu, din producția "Promisiunea", dar și pe Tülin Ece, care a interpretat-o

pe Menekşe în "Fiica ambasadorului", toate serialele amintite fiind difuzate de Kanal D.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies