Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion"

Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală
Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion"

Flori, Sorin și Tudor, eliminați din competiție în weekendul care tocmai a trecut Szilard este primul calificat în Marea Finală iar Cosmin Cernat a făcut anunțul pentru ceilalți cinci concurenți: "Experimentul social va continua până în ultima clipă a acestui show de televiziune"

În acest weekend, după o serie de lupte intense și strategii bine planificate, "Insula de 1 milion" a desemnat cei șase finaliști care se vor confrunta în ultima etapă a competiției, ce va avea loc sâmbăta viitoare, de la 21:00, la Kanal D. În Republica Dominicană, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge în Marea Finală a acestui experiment social televizat unic.

Cei șase finaliști sunt Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu, care au reușit să înfrunte condițiile dificile și să își construiască cele mai bune strategii pentru a ajunge până aici.

Argentina este singura femeie finalistă, reușind să ajungă în Marea Finală cu o singură brățară, o performanță remarcabilă.

În ultimul weekend de calificări, Szilard și-a demonstrat din nou priceperea, acumulând brățări în valoare de 500.000 de lei și câștigând prima probă de sâmbătă. Duminică, concurenții au avut parte de un anunț surpriză făcut de Cosmin Cernat: "În ultimul act, în Marea Finală o să fiți șase.

Cinci o să intrați iarăși la joc". Prima probă a fost câștigată de Alex, iar în runda decisivă, Variu a reușit să se salveze, în timp ce Sorin a pierdut în fața lui Jaguaru și a părăsit competiția.

"Mă simt minunat, este o senzație unică, nu am mai avut niciodată așa ceva pe mână. Cele două brățări nu numai că valorează foarte mult, dar arată și fantastic.

Mă bucur că am ajuns până aici, mă bucur că am ajuns alături de acești oameni minunați, mă bucur că particip la acest experiement incredibil, este ceva extrem de complex, extrem de plin de emoții și de surprize", a spus Szilard.

Sâmbătă, Szilard a profitat de faptul că a ieșit la ruletă pentru a intra în joc, alături de Flori, Liviu și Tudor, pentru a-și mări șansele de a acumula cele mai multe brățări, strategia sa dovedindu-se a fi una câștigătoare, el reușind să câștige prima rundă.

În runda decisivă au intrat Flori, Liviu și Tudor, câștigător în timp record, în doar 48 de secunde, fiind Liviu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Sunt mândru de mine cu toată modestia, recunosc că sunt mândru de mine", a spus Liviu la finalul probei. Împăcat și liniștit cu rezultatul rundei decisive a fost și Tudor.

Cu lacrimi în ochi, Flori, una dintre concurentele eliminate, a transmis un mesaj emoționant copiilor săi:” Copiii mei, am luptat cât am putut, am dat tot ce am putut aici pe insula asta...Drumul meu până aici a fost și atât a fost să fie".

Înainte de a învârti ruleta pentru ultima dată, Cosmin Cernat a subliniat importanța experimentului social:" Experimentul social va continua până în ultima clipă a acestui show de televiziune."

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Finală Mare va avea loc sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, iar cei șase concurenți vor lupta pentru a-și asigura un loc în ultima etapă, unde doar unul va însoți pe Szilard în

bătălia finală pentru a-și transforma partea din milionul de pe insulă în bani cash.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Kanal D, lider de piata cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Sfatul zilei de 19 iunie 2024. O zodie se bucură de distracție și relaxare alături de prieteni!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies