Satena a explicat, pas cu pas, cum pregătește sushi tarts, pentru toți iubitorii acestui preparat.
Andreea Raicu transformă fiecare activitate a ei într-una de revistă, împărtășind cu întreaga comunitate din mediul online numeroase proiecte pe care aceasta le realizează, dorindu-și să fie, ca întotdeauna, inspirație pentru cei dragi. Atunci când vine vorba despre stilul ei de viață și ceea ce îi aduce echilibrul, Andreea Raicu împărtășește și cu ceilalți, dar mai ales atunci când vine vorba de grija pe care și-o poartă cu privire la sănătate și sport, fiind întotdeauna o apariție de excepție.
Sushi tarts, rețeta pregătită de Andreea Raicu
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Atunci când nu este la evenimente publice sau private, Andreea Raicu nu uită să se relaxeze, astfel că face acest lucru în bucătărie, iar rețetele pe care le găsește devin un motiv de a încerca un gust nou, așa cum s-a întâmplat și acum. Pentru că este mare fan sushi, nu avea cum să nu încerce sushi tarts, explicând, pas cu pas, cum a ajuns la rezultatul dorit.
"Am găsit de curând rețeta asta, iar pentru ca sunt mare fan sushi, nu aveam cum sa n-o încerc- sushi tarts. Au fost gata super rapid si chiar sunt super gustoase. Vă las rețeta mai jos, în caz că vă tentează:Ingrediente:
- Foi de nori
- Orez sushi gătit și răcit
Pentru somon:
- Somon fără piele, tăiat cubulețe mici
- Ulei de susan (sau ulei de măsline)
- Sos de soia, miere
- Ghimbir
- Sare după gust
Toppings:
- Avocado tăiat cubulețe mici
- Semințe de susan negru
Pașii:
- Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius și taie foile de nori în pătrate egale.
- Amestecă cubulețele de somon cu ingredientele specificate și lasă-le la marinat.
- Pune câte o lingură de orez pe fiecare pătrat, apoi așază-le în formele de brioșe, presând ușor pentru a forma cupe.
- Adaugă câteva cubulețe de somon în fiecare cupă și coace timp de aproximativ 15-17 minute. Dacă dorești, rumenește-le la final timp de 1-2 minute.
- După ce le scoți din cuptor, lasă-le să se răcească puțin, apoi adaugă avocado, semințe de susan și stropește cu maioneză picantă sau Sriracha. Și…Voila, totul e gata în 30 de minute.", a povestit Andreea Raicu.