Survivor România 1 februarie - Zanni a făcut mărturisiri cutremurătoare despre mama lui! “Pe mama am văzut-o de 4 ori în viața mea!”


Survivor România 1 februarie – povestea de viață a lui Zanni a înmuiat inimile telespectatorilor!


In articol:

O nouă zi însorită în echipa Faimosilor de la Survivor România, sezonul doi a adus discuții noi între faimoși. Surprinzător pentru mulți dintre telespecatorii înfocați ai show-ului pentru supraviețuirea în jungla Dominicană, a fost făcut de către Zannidache. Un copil amărât care a suferit încă de mic copil, lipsa totală a părinților în viață lui. Abandonat de mic, Zanni a povestit detalii uluitoare despre mama lui.

Discuția lor a pornit de la proba de comunicare câștigată de echipa roșilor când au primit mesaje de la prietenii dragi. Zanni a fost cel care a specificat că poate primește un mesaj de la mama lui.

Survivor România 1 februarie – Zanni și-a uimit colegii din echipa Faimosilor cu povestea lui tristă de viață!

Citeste si: Survivor România 2021: Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Survivor Romania 29 ianaurie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Zanni Survivor Romania

Citeste si: Survivor România 2021: Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

“Poate o văd pe mama! Nu am văzut-o de ani de zile! Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest subiect pentru că nici eu nu știu multe despre ea. Și pentru mine este totul incert. A venit să mă viziteze la 4 ani și pentru mine este o străină. Nu îmi este rușine de ea, îmi este rușine că stau așa cu un străin.

Nu o cunosc pe mama..

am văzut-o de vreo 4 ori în viață mea. La 14 ani mi-a făcut un cadou niște ghete care erau ghetuțe pentru un copil de 5 ani. Are niște probleme de realizare a realității. Eu acum am 23 de ani și nu știu dacă ea știe. Când eram mic am tot tras de ea să vorbim. Ea are niște probleme, nu îmi răspunde. Văd în ochii ei că a fost o traumă, în copilăria ei, în tinerețea ei sau la nașterea mea.. .cu bărbatul cu care m-a făcut. Toată lumea are traume! Nu vreau să fac un caz social din viața mea.. Viața mea este cel mai mare caz social dintre toate. Eu vreau ca oamenii să mă aprecieze pentru ceea ce am în cap, ceea ce spun, felul în care înțeleg chestiile din jurul meu… și alții vin și fac un caz social pentru ceva ce s-a întâmplat acum 10 ani în viața lor.“

 


Abonează-te pe

Citește și:

Lucian Barbu, dezvăluiri surprinzătoare despre ce se întâmplă în culisele Survivor România!

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

Georgiana îi transmite primul mesaj lui Jador de la Survivor 2021! Mai există vreo șansă de împăcare?!

Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri