Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

amna recuperare dupa survivor
Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

După ce a fost eliminată din competiția Survivor România, Amna a avut nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

Amna și-a depășit limitele și a trecut prin multe situații dificile la Survivor România 2021. Artista a fost extrem de slăbită după terminarea competiției și a avut nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare până când situația de sănătate i-a permis să facă față unui zbor atât de solicitant.

Întoarsă în țară, într-o stare vizibil mai bună, Amna a redevenit activă pe rețelele de socializare și le-a povestit internauților ce planuri are în perioada următoare.

„Nu mi se pare nimic mai dificil decât să te apuci de treabă și să lași lenea la o parte, așa se întâmplă de cele mai multe ori. A trecut ceva timp de când am ieșit din spital și este momentul să mă repun pe picioare și să mă apuc de activitățile mele obișnuite. Mai exact, să intru la un regim de viață sănătos și la sport”, a împărtășit Amna pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Survivor România 2021: Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Amna a părăsit show-ul Survivor România alături de Lucian

amna recuperare dupa survivor

Amna a fost eliminată din show-ul Survivor, fiind votată în unanimitate de colegii ei de echipă. Aceasta a părăsit competiția alături de Lucian, care a fost nevoit să spună „stop joc” din cauza unei accidentări grave suferite în timpul unei

probe de forță.

Iată ce au avut de spus cei doi la plecarea din competiție!

Citeste si: Cine este femeia după care suferă Zanni? Mesajul emoționant al Faimosului de la Survivor: „Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine!”

Mi-am depasit niste limite... Si am apucat sa stau cu mine...

Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua ”, a spus Amna emoționată înainte de a părăsi concursul. 

Imi va lipsi tot; si imi vor lipsi toti care faceau parte din echipa. Am plecat la drum cu gandul ca voi merge foarte departe(n.r.

– in acest concurs).  Viata este ceea ce se intampla in timp ce ne facem planuri... Ma doare sufletul mai mult decat ma doare genunchiul”,   a spus Lucian vizibil marcat. 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Costi Ioniță și-a făcut de cap după ce a plecat de la Survivor 2021! Cum a fost văzut artistul?

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies