Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

amna recuperare dupa survivor
Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

După ce a fost eliminată din competiția Survivor România, Amna a avut nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

Amna și-a depășit limitele și a trecut prin multe situații dificile la Survivor România 2021. Artista a fost extrem de slăbită după terminarea competiției și a avut nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare până când situația de sănătate i-a permis să facă față unui zbor atât de solicitant.

Întoarsă în țară, într-o stare vizibil mai bună, Amna a redevenit activă pe rețelele de socializare și le-a povestit internauților ce planuri are în perioada următoare.

„Nu mi se pare nimic mai dificil decât să te apuci de treabă și să lași lenea la o parte, așa se întâmplă de cele mai multe ori. A trecut ceva timp de când am ieșit din spital și este momentul să mă repun pe picioare și să mă apuc de activitățile mele obișnuite. Mai exact, să intru la un regim de viață sănătos și la sport”, a împărtășit Amna pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Survivor România 2021: Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Amna a părăsit show-ul Survivor România alături de Lucian

amna recuperare dupa survivor

Amna a fost eliminată din show-ul Survivor, fiind votată în unanimitate de colegii ei de echipă. Aceasta a părăsit competiția alături de Lucian, care a fost nevoit să spună „stop joc” din cauza unei accidentări grave

suferite în timpul unei probe de forță.

Iată ce au avut de spus cei doi la plecarea din competiție!

Citeste si: Cine este femeia după care suferă Zanni? Mesajul emoționant al Faimosului de la Survivor: „Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine!”

Mi-am depasit niste limite... Si am apucat sa stau cu mine...

Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua
”,
a spus Amna emoționată înainte de a părăsi concursul. 

Imi va lipsi tot; si imi vor lipsi toti care faceau parte din echipa. Am plecat la drum cu gandul ca voi merge foarte departe(n.r.

– in acest concurs).  Viata este ceea ce se intampla in timp ce ne facem planuri... Ma doare sufletul mai mult decat ma doare genunchiul”,   a spus Lucian vizibil marcat. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Costi Ioniță și-a făcut de cap după ce a plecat de la Survivor 2021! Cum a fost văzut artistul?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies