Survivor România 1 februarie: Jador a făcut mărturisiri cutremurătoare! "Nu aveam bani să îmi cumpăr o înghețată, 1 leu îl țineam pentru pâine!"


Survivor România 1 februarie: Viața grea l-a făcut pe Jador să își dorească să răzbată și să devină un exemplu în viață!


In articol:

Ediția emisiunii Survivor România 2021, a adus în rândul membrilor echipei Faimoșilor, o serie de dezvăluiri sumbre ale copilăriei lor.

Neajunsurile și-au spus cuvântul în familia lui Jador, care a declarat că au fost o familie foarte săracă.

Crescuți mai mult de mama, cei cinci frați încercau să răzbată fiecare zi deși nu aveau ce să pună pe masă. Jador a povestit cu lacrimi în ochi, alături de Majda despre toate momentele grele din viața lui.

Survivor România 1 februarie: Jador a povestit despre lipsurile inimaginabile din copilăria lui! Familia avea bani doar de pâine!

Survivor Romania 30 ianaurie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor România 2021- Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând!

“Părinții m-au educat cum au putut și nu era de ajuns că să ajung să fac ceea ce îmi doream. L-am cunoscut pe tata ca om, acum vreo 5 sau 6 ani. Eu stiam că am tată, dar el era mereu plecat. Nu a stat cu noi niciodată! Doar a muncit, că eram 5 copii și trebuia să ne întrețină. Și muncea săracul atunci când s-a întors acasă pe 5 lei pe zi doar că sa ma țină la școală.


Eram bun la școală, învățam bine! Tata mi-a promis că îmi ia o bicicletă când o să iau premiul întâi și a trebuit să iau premiul câțiva ani la rând că să îmi cumpere. Nu își permitea să îmi cumpere bicicletă și îl înțeleg. Noi înțelegeam că nu aveam.. Erau momente când îmi doream o înghețată și trebuia să îmi explice că nu avem…

Banii aia 1 leu sunt pentru pâine.

Au fost momente de genul asta. Și de aici începe povestea vieții mele! M-a sunat unchiul meu și mi-a zis ce vreau să fac cu viața mea. Eram un copil prost și nu mă gadeam la viitor. Nu mă gândeam că trebuie să îmi fac o familie, să mănânc, să îmi întrețin familia. Nu aveam un scop în viață. Mă văd un om super simplu care fuge de sărăcie, nu care vrea să facă bani. Un om care vrea să își ajute familia si care vrea să își întemeieze o familie, să fiu cât mai bun în muzică pentru că asta este scopul meu în viață.

Eram cel mai rău dintre verișori și eram oaia neagră a familiei. Și într-un final am fost singurul din familie care am luat BAC-ul și m-am dus la facultate. Mi-a fost greu pentru că mă fost foarte discriminat de oameni, dat la o parte din cauza culorii. Am fost batjocorit și înjurat de ăștia din industria muzicală. Nu voia nimeni să mă ajute cu nimic. Decât să tragă de pe urmă mea…”

Citeste si: Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”


Abonează-te pe

Citește și:

Declarație șocantă! Roxana Ghiță vrea să părăsească Survivor România 2021! „Am ajuns într-un stadiu de foame cronică!”

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Razboinica Andreea, eliminata aseara de la „Survivor Romania”

Marilena, nominalizata de echipa albastra, dupa ce Razboinicii au pierdut, aseara, imunitatea

Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri