Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!


Când nimeni nu se aștepta, Daiana a făcut o declarație de dragoste veritabilă pentru Codruț!


In articol:

Deși au lăsat telespectatorii să înțeleagă că ei s-au despărțit, s-a dovedit a fi totul a fost doar o joacă! Alexandra și Codruț încă sunt împreună și drept dovadă este sărutul pătimaș dintre cei doi în timp ce își luau “la revedere”. Ajunsă în casa băieților, Alexandra a inceput o conversație plină de priviri pătrunzătoare cu Alex, noul concurent intrat în casă Puterea Dragostei.

puterea dragostei  29 ianuarie 2021 - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei și-au spus adio!

Alex: “Am 28 de ani și am trăit niște experiențe, doar că este bine să fii mult mai calm. Ai dreptate, pentru că sunt și vulcanic câteodată, dar încerc să temperez chestia asta.”

Daiana a vorbit deschis despre sentimentele pe care le-a nutrit pentru Codruț!

Alexandra: “Tu în momentul de față te temperezi foarte tare și încerci să te controlezi.”

În timp ce Alexandra și Alex conversau intens despre temperamentul acestuia și felul în care reacționează în anumite situații, Codruț a luat foc!

Codruț: “Ce faceți dragilor? Ce priviri vă aruncați Aveți chestii de lămurit?”, îi întreabă ironic pe cei doi. Conversațiile s-au mutat pe un ton acid între cei doi masculi.

Codruț: “Întreb-o pe iubita mea dacă i-am pus eu vreo interdicție. Alexandra, ți-am cerut eu ție vreodată să te schimbi? Când o văd supărata o întreb ce are… Așa m-ai atras, așa m-ai cucerit și ce mi-ai mai făcut tu mie.. m-ai înnebunit de cap! Asta îmi place mie la ea, când este turbată!”.

puterea dragostei  29 ianuarie 2021 - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Puterea dragostei azi ora 17 - Cine a iesit favorit la puterea dragostei azi -Puterea dragostei live azi

Citeste si: Puterea dragostei 28 ianuarie- Două concurente s-au luat la bătaie! Una dintre ele a părăsit platoul emisiunii!

Un alt lucru interesant a fost o dezvăluire făcută în lacrimi de Daiana: “Țin la Codruț că la un prieten, dar nu am venit aici să mă bag între el și Alexandra. Dacă nu văd din partea lui niciun pas, eu nu am să fac! Codruț știe că am avut sentimente pentru el. Nu îmi este teamă de Alexandra! Să fie el fericit, dacă el crede că este fericit lângă Alexandra.

Nu am vrut să îmi între la suflet Codruț, dar cu timpul a intrat! O să vedem pe viitor!”, a comentat Daiana în timp ce a făcut să plângă și alte concurente.


Abonează-te pe

Citește și:

Puterea Dragostei 27 ianuarie: Aya îndrăgostită în secret unul dintre concurenți! Se formează un nou cuplu?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Două concurente s-au luat la bătaie! Una dintre ele a părăsit platoul emisiunii!

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei și-au spus adio!

Bogdan Mocanu se pregătește să devină tată?! Ce a declarat câștigătorul de la "Puterea Dragostei"?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri