Surpriză! Unde a dispărut Ioana Filimon după Fermă! Avem toate detaliile


Ioana Filimon a participat la un eveniment important de miss, în Liban

Ioana Filiomon a surprins pe toată lumea prin evoluția ei de la un reality-show de surpraviețuire.

În condiții foarte grele, fosta Miss România s-a descurcat de minune în emisiune și a creat o impresie bună telespectatorilor, care au îndrăgit-o necondiționat.

Surpriză însă, la scurt timp de la eliminarea din format, frumoasa femeie a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu mai știa ce s-a întâmplat cu ea. Unde să se fi dus tânăra care a creat multă vâlvă în rândul bărbaților autohtoni?

Ei bine, adevărul este acela că Ioana Filimon a plecat din țară după Ferma vedetelor tocmai în Liban, întrucât urma să participe la ultimul concurs de frumusețe din cariera ei. Cum era de așteptat, a și câștigat un loc important și a putut să le spună oamenilor că poate ține privirea sus atunci când se vorbește despre ea în lumea fashionului.

”Închei o etapa din viața mea cu o coroana pe cap, World Next Top Model locul 2. Un nou capitol e pe cale sa înceapă, o noua viață, multe schimbări și cel mai important...foarte multă iubire. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, au contat enorm. A fost frumos, dar abia de acum incolo începe adevarata aventura”, a scris fosta Miss România.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri