Surpriză de proporții pentru fanii Andreei Marin! La vârsta de 45 de ani, vedeta îşi mai doreşte un copil.

Surpriză de proporții pentru fanii Andreei Marin! La vârsta de 45 de ani,  vedeta îşi mai doreşte un copil.
Surpriză de proporții pentru fanii Andreei Marin! La vârsta de 45 de ani, vedeta îşi mai doreşte un copil.

Andreea marin își dorește să devină mămică din nou și așteaptă ca acest lucru să se întâmple cât mai repede cu putință. Aceasta elimină ideea adopției pentru moment și speră că anul 2020 îi va aduce o sarcină.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică se află într-o relație frumoasă de mai mult de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi îndrăgostiți au apărut în ultima perioadă în presa mondenă ca un cuplu fericit. Deși nu sunt căsătoriți, au planuri mari de viitor și tânjesc către mărirea familiei. Din fosta sa căsnicie, Andreea Marin are o fetiță, pe Violeta, care se întelege foarte bine cu Adrian. Datorită acestui fapt, cei doi și-ar dori un copil împreună.

Nu numai că aceștia aspiră la un bebe, dar și Violetei i-ar plăcea să aibă un frate sau o soră mai mare. Pentru Libertatea, fosta prezentatoare TV declară: „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”.

Va deveni mămică în noul an?

În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță doi copii: o fetiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar în continuare, însă acum și-ar dori să devină mamă pe cale naturală și nu să adopte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pe plan personal, „Zâna” pare că are o relație de poveste, o fiică frumoasă și sănătoasă, deci, trăiește o existență fără cusur. Astfel, aceasta dorește să exceleze și pe plan profesional și să își ocupe tot timpul promovând cauzele în care crede.

Citeste si: Andreea Marin și iubitul său, imagini incendiare din club! Cum au fost surprinși la miezul nopții

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Citeste si: Iubitul Andreei Marin a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu Zâna

Bruneta are de gând să se implice în proiecte noi, fiind una dintre vedetele care se preocupă de campanii umanitare, care au ca scop ajutarea oamenilor.

În trecut, Andreea Marin s-a preocupat intens de femeile care suferă de cancer la sân. Aceasta a declarat că își dorește de la noul an: „Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate"



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Iubitul Andreei Marin a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu Zâna

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies