Super-vedeta este însărcinată? Nicki Minaj a stârnit mii de zvonuri cu filmulețul postat

Nicki Minaj a stârnit mii de zvonuri cu un filmuleț. Este însărcinată?
Nicki Minaj a stârnit mii de zvonuri cu un filmuleț. Este însărcinată?

Nicki Minaj a stârnit enorm de multe zvonuri printr-un filmuleț postat pe Instagram. Fanii cred că este însărcinată!

Super-vedeta Nicki Minaj a postat un filmuleț pe Instagram, în care soțul său, Kenneth Petty, o mângâie pe burtică. Mai mult decât atât, soțul lui Nicki Minaj poate fi auzit cum rostește „Trinidad”- numele locului în care cei doi merg, pentru a petrece la Carnaval. Este evident faptul că secțiunea de comentarii de pe Instagram a fost umplută rapid de comentariile fanilor entuziasmați, care cred că artista este însărcinată. Cu toate acestea, singura declarație pe care Nicki Minaj a făcut-o în legătură cu o posibilă sarcină, a fost: „Sunt însărcinată cu atâtea idei pentru viitorul album.

Va fi cel mai bun.”

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

🇹🇹

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: O fostă concurentă de la Exatlon este însărcinată! A dat vestea în urmă cu puțin timp

Nicki Minaj și Kenneth Perry s-au căsătorit în 2019, deși se cunosc de când aveau 16 ani!

Cei doi nu au adresat nici zvonurile căsătoriei foarte repede- dacă în 2018 au declarat că formează un cuplu, în iulie 2019 aceștia au oficializat relația la starea civilă, fapt pe care l-au anunțat abia în octombrie, anul trecut.

Mai mult decât atât, cei doi au format un cuplu, pentru o perioadă scurtă de timp, și când Nicki Minaj era o simplă elevă de liceu și avea doar 16 ani. O sursă a declarat pentru o publicație internațională, că cei doi au o chimie foarte bună, iar super-vedeta de origine americană e foarte fericită de când s-a reaprins flacăra de iubire între ea și Kenneth Perry, pe care îl consideră „Ken al păpușii Barbie”.
Chiar dacă acum se crede că este însărcinată, judecând după deciziile luate în trecut, este clar că, din păcate, fanii nu vor afla prea curând această veste. 

Nicki Minaj a stârnit mii de zvonuri cu un filmuleț. Este însărcinată?
Nicki Minaj a stârnit mii de zvonuri cu un filmuleț. Este însărcinată?

Citeste si: Lili Sandu, dezvăluiri tulburătoare despre trauma suferită! Medicii îi dădeau șanse mici să rămână însărcinată: „Eram îngenunchiată, sufletul îmi plângea”

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Deși soțul lui Nicki Minaj a avut în trecut probleme cu legea, cu fiecare ocazie, solista l-a apărat în mod public, stârnind numeroase controverse. De asemenea, Kenneth Perry este tatăl a cinci copii și apropiați de-ai săi confirmă că este activ în creșterea și educația copiilor săi, însă își dorește copii și cu Nicki, pe numele său real Onika Tanya Maraj. „Am decis să renunț la cariera pentru a avea o familie.

Știu că voi, fanii mei, sunteți fericiși acum,” declar artista în Septembrie 2019. Suntem convinse că ar fi o mamă extraordinară, mai ales că a declarat, în trecut, că își dorește în trecut. Vârsta sa relativ înaintată, pare să constituie o problemă pentru super-vedeta americană, deoarece a postat în descrierea unei fotografii: „Nu e nici un secret/ Că amândoi/ Rămânem fără timp,” vers preluaat din melodia solistei britanice, Adele. 

Citeste si: Meghan Markle gravidă iar? Ducesa de Sussex își acoperă burtica!

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Meghan Markle gravidă iar? Ducesa de Sussex își acoperă burtica!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies