Este însărcinată pentru prima dată, la 43 de ani!


Vedeta a așteptat până la 41 de ani să facă pasul cel mare.


In articol:

O femeie din SUA care a așteptat până la 41 de ani să-și piardă virginitatea a dat vestea cea mare. Acum așteaptă acum un copil și este în culmea fericirii.

Amanda McCracken, o scriitoare din Colorado, nu s-a abținut de la sex atât de mult timp din motive religioase sau ceva asemănător. Nici din cauza lipsei de oportunități nu a fost vorba - de fapt, ea a dat peste 100 de bărbați și spune că a fost intimă cu mai mult de jumătate dintre ei, dar nu a ajuns să facă amor cu ei.

Amanda știa întotdeauna că își dorește să-și piardă virginitatea într-o „relație de dragoste și angajare reciprocă” și asta nu a venit până în vara anului 2018, când l-a cunoscut pe Dave, cu care a experimentat prima partidă de amor, după 10 luni de relație.

Amanda McCracken
Amanda McCracken

Cuplul s-a căsătorit la două luni după aceea și acum așteaptă un copil împreună, iar cei doi au decis să împărtășească frumoasa veste cu toată lumea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

The following is possibly the best BIRTHday announcement I’ve ever made ❤️ Last July, Grandma Velda asked me when Dave and I would be getting married. “Maybe next July,” I responded. “JULY?!?!” she exclaimed, “You could have a baby by then!” Well, guess what, friends---grandma’s prophecy has come true. We are expecting a baby end of July/early August! As of now, we are waiting until the birth to learn the sex, but we are in awe of our little one already. At 6 weeks we heard the heartbeat, and at 11 weeks we saw the baby’s hand caressing its face. Next week marks 4 months (almost halfway!) and we are eager to see it swimming butterfly and backstroke 😉Pepper says she is excited about becoming a big sister. Let the next chapter begin! 🥳 #happybirthdaytome #babyannouncement #mommabear #papabear #babybear

A post shared by Amanda McCracken (@amandajmccracken) on

Citeste si: Au devenit părinți pentru a doua oară : „A venit pe lume să ne completeze familia”

Citeste si: Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată: „Într-adevăr un miracol...”

Citeste si: Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

A meritat așteptarea? Ce spune Amanda

Vorbind la BBC Sounds despre motivul pentru care a așteptat atâta timp, viitoarea mamă a dezvăluit:

Amanda McCracken
Amanda McCracken


„Primii mei doi iubiți m-au părăsit pentru alte femei, și așa timp de un deceniu după aceea inconștient mi-a fost frică și m-am gândit dacă o să fiu părăsită din nou, cel puțin aș mai avea virginitatea mea. Era o chestiune de control pentru că îmi era frică să fiu părăsită.

M-am simțit de parcă am început să mă întreb dacă așteptările mele față de dragoste și angajament sunt prea mari și dacă, fără să fac sex, mă feream de dragoste și angajament pe care mi-l doream - și apoi am constatat că acest lucru nu era adevărat ”.

Asta lasă o întrebare importantă, de care Amanda este conștientă că o va primi din partea tuturor. Ea a fost întrebată: „Toată lumea vrea să știe ... știi, a meritat să aștepți?

„Da, a meritat, dar nu în modul în care ar crede cei mai mulți. Sexul a fost grozav, dar această călătorie nu a fost niciodată despre sex. Sunt acum cu un bărbat pe nume Dave și sunt într-o relație puternică. Era vorba să aștept să intru în relație cu cineva care ar putea oferi dragoste și pentru mine să pot primi acea iubire.", a dezvăluit femeia.


Abonează-te pe

Citește și:

Au devenit părinți pentru a doua oară : „A venit pe lume să ne completeze familia”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Lady Gaga suferă de o boală cumplită. Aceasta poate duce inclusiv la...

Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată: „Într-adevăr un miracol...”

A rămas însărcinată, după ce a pierdut două sarcini la rând: „M-am oprit în a mai avea încredere”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri