Anca Lungu a prezentat cum pregătește supa cremă de ardei copt.
Cunoscuta și îndrăgita jurnalistă, Anca Lungu, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase aspecte din viața ei personală și profesională. Are grijă de fiecare dată la tot ceea ce mănâncă, dar și la modul în care îmbină alimentele, astfel că împărtășește numeroase grupuri și secrete din bucătărie. Aceasta a pregătit o supă cremă de ardei copți și a prezentat ingredientele de care are nevoie. “Aveți nevoie de o ceapă tocată, doi căței de usturoi tăiați mărunt, ulei de măsline, 400 g de roșii decojite, 800 g de ardei copți și decojiți, sare și piper. Pe cât de simplă e rețeta, pe atât de bun e gustul, așa că vă recomand din tot sufletul să o încercați!”, a scris Anca Lungu pe contul ei de socializare.
Cum pregătește Anca Lungu supa cremă de ardei copt
Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre prima naștere: „Cele mai chinuitoare ore din viața mea”
Citește și: Anca Lungu a nascut! Ce nume inedit a primit baietelul ei
Anca a început prin a căli ceapa tocată în ulei de măsline, cu doi căței de usturoi, apoi a venit cu roșiile decojite și ardeii copți la borcan, iar după ce întreaga compoziție este
“O supă care să-ți încălzească și sufletul în anotimpul friguros. Este una dintre supele preferate ale copiilor mei. Am început prin a căli în ulei de măsline o ceapă tocată și doi căței de usturoi. Am pus apoi roșii decojite pe care le-am zdrobit ușor cu dosul unei linguri de lemn.