Anca Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre prima naștere: „Cele mai chinuitoare ore din viața mea”


Anca Lungu vorbește despre prima naștere cu ocazia aniversării fiicei sale.


In articol:

Anca Lungu și soțul ei locuiesc în Nisa din 2018 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste ca în filme alături de cei doi copii. Fosta prezentatoare a vorbit despre prima naștere cu ocazia aniversării fiicei sale.

Anca Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre prima naștere

Anca Lungu și-a sărbătorit zilele acestea primul copil, mai exact o fetiță pe nume Natalia-Adriana, pe care o are din prima căsnicie cu Ștefan Lungu și care a împlinit șapte anișori.

Cu ocazia aniversării fiicei, fosta prezentatoare Anca Lungu și-a amintit cu exactitate momentele de cumpănă prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe cea mică.

Citeste si: Cristina Herea va deveni mămică pentru prima dată! Cum se simte jurnalista? „Am avut trei luni cu probleme”

Anca Lungu spune că după naștere, fetița a fost dusă la incubator și a putut s-o vadă doar cu ajutorul unor fotografii, pe care le-a strâns puternic la piept pentru a-i fi alinare în momentele grele.

Cele mai lungi și chinuitoare ore din viață mea le-am trăit acum 7 ani, într-un bloc postoperator. Închideam ochii și încercăm să recreez momentul în care i-am auzit scâncetul puternic urmat de cele câteva secunde în care mi-a fost îngăduit să-i privesc chipul.

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă își doresc copilul cu numărul șapte! „Cel puțin încă unul :)!”

Am primit apoi prima fotografie cu puiul meu din interiorul unui cuib de sticlă și am rezistat privind acea imagine mai bine de 6 ore. Ecranul telefonului devenise fereastră pe care aveam nevoie să o tot deschid ca să pot respira", a povestit Anca Lungu.

Anca Lungu mărturisește că nu și-a putut lua fiica în brațe deoarece trebuia să stea în incubator, însă până la urmă totul a decurs așa cum trebuia.

Au urmat câteva minute lângă incubatorul ei, fără s-o pot lua în brațe, fără s-o pot alapta, fără s-o pot asigura că totul va fi bine și că într-o zi toate acestea vor fi amintiri dulci-amare despre începutul nostru cu peripeții. Și iată că Degețica mea grăbită împlinește astăzi 7 ani, iar eu sunt cât se poate de recunoscătoare pentru minunea pe care o trăiesc în fiecare zi. La mulți ani, Natalia-Adriana! Să-ți fie viață senină că o zi de primăvară târzie!", a spus Anca Lungu.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cabral și Andreea Ibacka sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Jessica Sutta de la Pussycat Dolls a devenit mămică pentru prima oară

Anca Serea și Adi Sînă își doresc copilul cu numărul șapte! „Cel puțin încă unul :)!”

Bianca Drăgușanu, declaraţie neaşteptată în faţa camerelor de filmat: „Sunt însărcinată!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

30 NOIEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. Află ce zodie rezolvă probleme neprevăzute!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri