„Sunt destul de afectat de treaba asta.” Cristian Țânțăreanu comentează divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

„Sunt destul de afectat de treaba asta.” Cristian Țânțăreanu comentează divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu
„Sunt destul de afectat de treaba asta.” Cristian Țânțăreanu comentează divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Nașul de cununie al Ancăi Țurcașiu și al fostului soț, Cristian Georgescu, a vorbit despre divorțul dintre cei doi și procesul de partaj.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. În urma poveștii de iubire dintre cei doi a rezultat un fiu, Radu, în vârstă de 23 de ani.

În urmă cu trei ani, vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a surprins o țară întreagă, mai ales că pe parcursul căsniciei lor, cei doi foști soți au încercat pe cât posibil să păstreze discreția.

Acum, actrița și fostul său soț sunt implicați într-un proces de partaj. Anca Țurcașiu solicită împărțirea bunurilor pe care le-au dobândit în comun pe parcursul căsniciei. Vedeta a întâmpinat mai multe probleme de natură financiară, fiind nevoită să achite o taxă judiciară pentru a se soluționa partajul. Astfel, actrița trece prin momente dificile. În acest caz, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu, nașul de cununie al Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu a făcut declarații referitoare la divorțul finilor lui și la situația generată de parataj.

Ce spune Cristian Țânțăreanu  despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Citește și: Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț! Ce sumă de bani trebuie actrița să scoată din buzunar

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce spune Cristian Țănțăreanu despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu
Ce spune Cristian Țănțăreanu despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu[Sursa foto: Instagram]

Persoanele apropiate de cuplul Anca Țurcașiu-Cristian Georgescu au fost de-a dreptul șocați la vestea că cei doi divorțează. Printre aceștia se numără și omul de afaceri, Cristian Țânțăreanu, care i-a cununat pe Anca Țurcașiu și pe Cristian Georgescu în urmă cu mulți ani.

Cunoscutul om de afaceri nu a dorit să vorbească prea mult despre divorțul finilor lui, mai ales că este vorba de o situație delicată, atât pentru ei, cât și pentru el.

Mai mult decât atât, Cristian Țânțăreanu a ținut să precizeze că încă este afectat de această decizie pe care actrița și fostul soț au luat-o în urmă cu trei ani. Nașul de cununie al Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu nu are de gând să se implice în vreun fel în procesul de partaj al bunurilor comune.

„E treaba lor, nu vreau să aud și nici să mă amestec.

E problema lor. Sunt destul de afectat de treaba asta, nu îmi place deloc, nu vreau să discut mai mult despre aspectul acesta. ”, a spus Cristian Țânțăreanu, conform impact.ro.

Ce spune Cristian Țănțăreanu despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu
Ce spune Cristian Țănțăreanu despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Este ultima oară când scriu acest mesaj.” Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies