„Este ultima oară când scriu acest mesaj.” Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor

„Este ultima oară când scriu acest mesaj.” Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor
„Este ultima oară când scriu acest mesaj.” Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor

Fuego le-a atras atenția celor de acasă în legătură cu o situație destul de gravă, după ce a devenit victima hackerilor. Artistul a dezvăluit că pe rețelele de socializare apar din ce în ce mai multe conturi false, care se dau drept el.

El nu s-a mai putut abține și a scris un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia și-a avertizat fanii și le-a spus să aibă grijă și să nu fie prada conturilor false.

Citește și: “Se pune preț mult și pe aspect.” Sorinel Copilul de Aur, transformare totală după ce a dat jos aproape 40 de kilograme

Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor 

Fuego a adus o atenționare importantă, după ce a fost ținta unor hackeri. În cazul său, situația a fost extrem de serioasă, deoarece hackerii implicați au depășit stadiul simplului furt de identitate și au ajuns să ceară bani în numele său.

Artistul a hotărât să pună accentul pe această problemă și să le aducă aminte fanilor să fie precauți în fața conturilor false, deoarece este crucial ca oamenii să fie conștienți de astfel de practici și să-și asigure protecția împotriva potențialelor înșelătorii online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor

Fuego a accentuat faptul că a fost nevoie de aproape doi ani pentru a obține verificarea prin bulină albastră pe contul său de Facebook, ceea ce atestă autenticitatea profilului.

Cu toate acestea, chiar și cu această recunoaștere oficială, oamenii încă sunt înșelați ușor de aceste scheme frauduloase.

„Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva, pățesc foarte mulți colegi de-ai mei. În primul rând, foarte mulți artiști pentru că le este furată identitatea, desigur, în online. Eu am făcut și un anunț pe Facebook astăzi și este ultima oară când scriu acest mesaj, pentru că m-am plictisit, cred că am scris până acum zeci de anunțuri pe Facebook, numai că oamenii sunt foarte creduli.

Ei nu se interesează din sursă sigură, sursa sigură pentru un artist independent, la fel ca și mine, este în primul rând pagina de Facebook cu bulină albastră”, a spus Fuego, în cadrul unei emisiuni TV.

 Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor
Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Fuego. „Era un om care-i plăceau valorile, asta mi-a insuflat și mie de copil!”

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

“A lăsat în spate un exemplu de generozitate și dăruire de sine cum n-am mai văzut decât în cărțile despre sfinți.” Monica Bîrlădeanu, în doliu

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies