Sunt delicioase si se pregatesc foarte repede! Parjoale de cartofi umplute cu ciuperci


Sunt delicioase si se pregatesc foarte repede! Parjoale de cartofi umplute cu ciuperci

Iata o reteta delicioasa, care se pregateste foarte rapid.

INGREDIENTE

3-4 cartofi medii
250 g ciuperci
1 ceapă mare
2-3 linguri d făină+ extra pentru tăvălit
1 ou
sare şi piper după gust
3 linguri de unt
smântână
pătrunjel proaspăt (opţional)

PREPARARE

Fierbe cartofii timp de 25-30 de minute.

Taie ceapa julien şi ciupercile felii subţiri.

Pune un pic de unt în tigaie şi căleşte ceapa timp de 5 minute apoi adaugă ciupercile şi mai căleşte pentru alte 5 minute. Adaugă pătrunjel proaspăt, asezonează bine şi căleşte până ceapa se înmoaie şi devine aurie şi sticloasă. Pune unt peste cartofi, pisează-i bine (ca pentru piure) şi asezonează cu sare şi piper – după gust. Adaugă oul şi făina şi omogenizează.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Briose cu fulgi de ovaz si banane - reteta perfecta de toamna!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

O singura lingurita din acest amestec te scapa de 10 kilograme intr-o luna! Iata reteta

Dulceata de gogonele - Rezultate garantate cu aceasta reteta

Reteta delicioasa de broccoli gratinat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cu ce merge friptura de vită

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri