„Sunt atât de obosită.” Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive


Vestea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan ar fi ajuns la sfârșitul mariajului a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanii au fost de-a dreptul șocați și nu le vine să creadă că ce doi ar fi ajuns în această situație.


In articol:

Aceste zvonuri au pornit în momentul în care artista, soțul ei, copiii lor și mai mulți prieteni, se aflau în Maldive, iar Rareș Ciciovan este singurul care a confirmat divorțul.

Citește și: “Au fost exagerate.” Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce au ajuns înapoi în țară

Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Chiar și după toate zvonurile legate de divorț, cei doi au continuat să publice imagini cu rețelele de socializare, semn că totul ar merge bine.

Recent, Georgiana Lobonț și Claudia Puican au intrat live pe TikTok și au discutat despre ce s-a întâmplat în Maldive, explicând că au filmat un videoclip pentru melodia lor, în colaborare cu Armin Nicoară.

„Claudia Puican: Ce faci? Unde ai cântat?

Georgiana Lobonț: La Cluj, dar atât sunt de obosită, nu am apucat să mă odihnesc deloc. Am plecat de la voi de la Timișoara azi dimineață pe la 10, ne-am culcat azi-noapte pe la 3.

Ideea e că sunt obosită cu drumurile cu avionul, deja efectiv... Și Irinuca doarme, a adormit pe mașină în brațele lui Rareș.

Claudia Puican: Dragilor, pentru cei care nu știți și ați intrat mai târziu pe live, puteți asculta această piesă cu nașa Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț: Deci asta e cea mai nouă piesă a noastră, am filmat-o în Maldive și a fost super fain. Ne-am bronzat, ne-am relaxat, am râs. ”, a fost discuția dintre cele două, pe live.

Citește și: “S-a terminat, e simplu.” Soțul Georgianei Lobonț a vorbit pentru prima oară despre divorț! Rareș Ciciovan a spus motivul separării

Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

[Sursa foto: Instagram]

Fanii au dorit să afle dacă zvonurile legate de divorț sunt adevărate

Clauida Puican și Georgiana Lobonț au abordat mai multe subiecte, dar cel mai așteptat a fost cel legat de presupusa separare dintre artistă și soțul ei, Rareș Ciciovan, dar acestea au decis să nu vorbească despre acest lucru.

Astfel, internauții au asaltat secțiunea de comentarii, întrebând-o pe Georgiana dacă chiar divorțează de tatăl copiilor ei, însă aceasta nu a răspuns curiozităților fanilor: „ Georgiana, ce s-a întâmplat cu tine și soțul tău?”, „Nu te-ai despărțit Georgiana, sau erau false zvonurile?”, „Și vă mai despărțiți sau nu?”, „Este adevărat ce a spus soțul tău?”, „Georgiana te desparți de Rareș?”, „Este adevărat că te desparți de soțul tău?”, au fost doar câteva dintre întrebările pe care fanii i le-au adresat Georgianei Lobonț.

Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Suflet minunat și frumos.” Stana Izbașa nu își arată vârsta! La 53 de ani, artista arată deosebit


Abonează-te pe

Citește și:

Unde au mers Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, imediat după întoarcerea din Maldive

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Au fost exagerate.” Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce au ajuns înapoi în țară

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, surprinși ținându-se de mână la un eveniment!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri