“Au fost exagerate.” Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce au ajuns înapoi în țară


Armin Nicoară a discutat despre ce s-a întâmplat cu nașii lui, după ce s-au întors din Maldive.


In articol:

Divorțul Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan a șocat o lume întreagă, fiindcă cei doi păreau o familie perfectă, care n-ar întâmpina probleme atât de grave. Cu toate astea, internauții au fost de părere că Armin Nicoară este “mărul discordiei” dintre cei doi.

La doar câteva zile de la declarațiile lui Rareș Ciciovan despre divorț, Armin Nicoară făcut primele dezvăluiri despre nașii săi, pentru ca lumea să înțeleagă mult mai bine care este, de fapt, adevărul despre relația pe care o are Georgiana Lobonț.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în extaz. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce au ajuns înapoi în țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, surprinși ținându-se de mână la un eveniment!

Armin Nicoară, declarații despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Astfel, după câteva zile petrecute în destinația de vis, cuplurile Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, cât și Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns înapoi în România. Cu toate astea, curiozitățile despre mărturisirile soțului artistei încă au rămas, având în vedere faptul că cei doi au refuzat să lămurească situația.

Însă, Armin Nicoară nu a ezitat să apară în spațiul public pentru a se apăra de valul de critici pe care l-a primit în ultimele zile.

Citește și: Care este averea pe care Georgiana Lobonț trebuie să o împartă cu Rareș Ciciovan, soțul ei, dacă se va ajunge la divorț

Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce au ajuns înapoi în țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „ Voi fi întotdeauna alături de ea!” Ce a spus Armin Nicoară, după ce s-a zvonit că este motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei

Recent, Armin Nicoară a declarat că nu știe motivul pentru care Rareș Ciciovan a vorbit despre divorț, având în vedere că au o familie frumoasă și unită, cât și doi copii. Totodată, cântărețul a dorit să accentueze pentru a doua oară că nu are nicio legătură cu separarea celor doi, si că soția lui, Claudia Puican este singura femeie din viața lui.

„Am văzut declarațiile nașului meu. Cred că au fost un pic exagerate. Ei au o familie foarte frumoasă, au doi copii. Nu știu de ce s-a ajuns la aceste declarații, dar foarte multă lume a spus că eu sunt problema. Am o soție foarte frumoasă. Îmi respect soția, pe Claudia, bineînțeles, iar nașii mei cred că știu mai bine ce au de făcut.” ,  a apus Armin Nicoară pentru Teo Show.


Abonează-te pe

Citește și:

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în extaz. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, surprinși ținându-se de mână la un eveniment!

Care este averea pe care Georgiana Lobonț trebuie să o împartă cu Rareș Ciciovan, soțul ei, dacă se va ajunge la divorț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri