Suma uriaşa cu care a fost cumpărată scrisoarea despre DUMNEZEU scrisă de Albert Einstein. "Cuvântul Dumnezeu nu inseamnă nimic pentru mine"

Suma uriaşa cu care a fost cumpărată scrisoarea despre DUMNEZEU scrisă de Albert Einstein.
Suma uriaşa cu care a fost cumpărată scrisoarea despre DUMNEZEU scrisă de Albert Einstein. "Cuvântul Dumnezeu nu inseamnă nimic pentru mine"

O scrisoare redactată de savantul Albert Einstein, în care acesta spune că Dumnezeu este "produsul slăbiciunii umane", evaluată la 1-1,5 milioane de dolari, va fi scoasă la licitaţie joi, la casa Christie's din New York, potrivit livescience.com.

Scrisoarea a mai fost scoasă la licitaţie în 2008, când a fost cumpărată de un colecţionar pentru suma de 404.000 de dolari. În octombrie 2017, o notă redactată de Einstein, privind teoria relativităţii, a fost vândută la licitaţie pentru 1,56 de milioane de dolari.

Albert Einstein a publicat, în 1905, teoria relativităţii restrânse, completată, în 1915, cu teoria relativităţii generalizate, în care a afirmat că timpul accelerează sau încetineşte în funcţie de viteza de deplasare a unui obiect în spaţiu, relativ la poziţia unui alt obiect.

Teoria relativităţii a lui Einstein se află la originea a numeroase romane science-fiction, care pun accentul pe distorsiunea timpului şi a spaţiului.

Albert Einstein a fost recompensat în 1921 cu premiul Nobel pentru fizică.

sursa: mediafax.ro



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Drama unei femei care a aflat că soţul este homosexual: „A mărturisit că vrea să se sinucidă pentru că l-a părăsit iubitul“

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies