„Suflețelul ei a plecat dintre noi”. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, copleșiți de durere

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman sunt plini de durere

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pierdut o ființă dragă sufletului lor, iar acest eveniment tragic le-a adus foarte multă durere.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, iar cei doi par foarte fericiți în prezent. O veste tristă i-a reunit din nou pe cei doi și se pare că sunt orbiți de duerere. Iată pe cine au pierdut cei doi foști iubiți.

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au pierdut o fiinta draga lor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mă mai afectează”. Vlad Gherman, dezvăluiri neașteptate despre despărțire

 

Motivul pentru care cei doi foști iubiți suferă

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pierdut o ființă foarte dragtă lor, iar durerea pe care o simt în prezent este copleșitoare. Cei doi foști îndrăgostiți au rămas fără animalul lor de companie, care a fost alături de ei pe tot parcursul relației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vlad Gherman
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au pierdut o fiinta foarte draga lor [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlad Gherman, pozat în pat cu altă femeie. Ce a declarat actorul: "Nu ştiu cine a dat poza asta la presă"

Cei doi foști iubiți au postat pe rețelele de socializare câte un mesaj emoționant, după ce pisica lor s-a stins din viață. Moartea animalului lor de companie nu a lăsat altceva decât durere, iar Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas doar cu amintirile frumoase.

Mesajul emoționant de pe rețelele de socializare

 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au scris un mesaj foarte emoționant, unde și-au exprimat sentimentele pentru pisica lor, care s-a stins din viață. Actrița a spus că este și va rămâne întotdeauna puiul lor și că le-a adus foarte multe momente de bucurie.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, anunț cu lacrimi în ochi: „Nu a mai rezistat”

 

”Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfăcută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât

de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess”, este mesajul publicat de Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au empatizat imediat cu ei. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc?: „Cum aș putea să nu mă gândesc?”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

"Criss nu e deloc fericită" Ce au observat fanii Cristinei Ciobănaşu după ce aceasta a postat o imagine cu Alexandru Mureşan

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies