Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”

Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”
Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”

Ileana Badiu a vorbit despre suferința pe care a trait-o în momentul în care a adus pe lume copilul.

Ileana Badiu a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre toate momentele grele prin care a trecut în momentul în care urma să devină mama. Anumite probleme de sănătate au făcut-o să aibă stări pe care nimeni nu le putea înțelege, deoarece nu se știau foarte multe despre boala de care suferă. 

“Enorm de multă. (Nr. durerea suportată pentru a deveni mamă).

Am suportat ceva ce cred că nici dușmanilor mei nu le-aș dori. E greu să descriu ce am simțit, faptul că stai în pilitura de fier, am încercat o comparație. Sunt puloverele acelea de lână pe care uneori le purtam în copilărie și te mănâncă pielea până în creier efectiv, asta simțeam, nu se vedea nimic, nu puteam să explic celor din jur, pentru că nu era o erupție. Era un prurit cauzat de această disfuncție hepatită de a prelucra proprii mei hormonii.”
, a povestit Ileana Badiu.

Ileana Badiu, momente cumplite timp de 9 luni

Citește și: Cine este Ileana Badiu. „Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.”

Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Ileana Badiu și dr. Anca Sultan semnalează: „Menopauza nu este o boală!”

Aceasta a trăit timp de nouă luni cu frica permanentă că poate să piardă copilul, iar pe lângă faptul că era nevoită să muncească, a dus tot greul singură, deoarece soțul ei lucra în Germania. Suferința fizică și cea psihică au terminat-o pe Ileana Badiu și a mai spus că nu și-ar dori acest lucru nici pentru cei mai mari dușmani. 

“A fost un disconfort fizic complet, împreună cu faptul că este o condiție foarte rară medicală despre care nu foarte mulți știu ce e cu ea și nu știam dacă copilul urma să

supraviețuiască. Era această variantă ca sarcina să se oprească în evoluție. Timp de nouă luni am fost conștientă de acest lucru și am fost în panică că se va întâmpla. În plus, toată perioada asta a fost petrecută și singură pentru că soțul meu atunci încă lucra în Germania, iar ca noroc, toate astea se întâmplau și la debutul crizei economice, cea din 2009. Eu, antreprenoare fiind, trebuia să și muncesc 12 ore pe zi în timp ce mă mânca pielea, eram singură, eram în panică, mă duceam la ecografii.
Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”,
a mai spus Ileana Badiu.

Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies