Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În weekendul acesta, invitata lui Denise Rifai, la “40 de întrebări” este Ileana Badiu. Prezență apreciată pe scena publică, specialist în comunicare, Ileana Badiu și-a început cariera în Marketing și Comunicare în urmă cu trei decenii și a ocupat poziția de Brand Manager în importante multinaționale.

A lucrat și în televiziune, iar în 2016, simțind trendurile, a dezvoltat un proiect de succes în online.  Prin intermediul blogului său aborda subiecte tabu și realiza campanii îndrăznețe, dedicate femeilor.

Ileana Badiu este căsătorită și are un fiu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate invitatei din această duminică, în emisiunea moderată de Denise Rifai, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Ce scoate leoaica din Ileana Badiu?”, “Cât v-a ajutat frumusețea?”, “Cât de tare v-a enervat Mihaela Rădulescu?”, “Cum face față o femeie unui diagnostic de infertilitate?”, “Ați amenințat vreodată cu divorțul?”, “V-a speriat blestemul Arhiepiscopului Teodosie?”, “Ce va sperie la vârsta de 50 de ani?”, “Cine a îmblânzit scorpia ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ileanei Badiu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Când dragostea învinge

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Mirela Vaida nu și-a pierdut accentul moldovenesc! Vedeta vorbește fără jenă graiul moldovenesc: „Când mă sfădesc cu ai mei, să vezi ce e la gura mea. Nu am uitat de unde am plecat.”

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies