Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În weekendul acesta, invitata lui Denise Rifai, la “40 de întrebări” este Ileana Badiu. Prezență apreciată pe scena publică, specialist în comunicare, Ileana Badiu și-a început cariera în Marketing și Comunicare în urmă cu trei decenii și a ocupat poziția de Brand Manager în importante multinaționale.

A lucrat și în televiziune, iar în 2016, simțind trendurile, a dezvoltat un proiect de succes în online.  Prin intermediul blogului său aborda subiecte tabu și realiza campanii îndrăznețe, dedicate femeilor.

Ileana Badiu este căsătorită și are un fiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate invitatei din această duminică, în emisiunea moderată de Denise Rifai, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Ce scoate leoaica din Ileana Badiu?”, “Cât v-a ajutat frumusețea?”, “Cât de tare v-a enervat Mihaela Rădulescu?”, “Cum face față o femeie unui diagnostic de infertilitate?”, “Ați amenințat vreodată cu divorțul?”, “V-a speriat blestemul Arhiepiscopului Teodosie?”, “Ce va sperie la vârsta de 50 de ani?”, “Cine a îmblânzit scorpia ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ileanei Badiu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Secretele Andreei Berecleanu pentru a arăta de fiecare dată impecabil. Trucurile la care apelează prezentatoarea TV. „Tristețile sau grijile se văd pe chipul nostru.”

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies