Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În weekendul acesta, invitata lui Denise Rifai, la “40 de întrebări” este Ileana Badiu. Prezență apreciată pe scena publică, specialist în comunicare, Ileana Badiu și-a început cariera în Marketing și Comunicare în urmă cu trei decenii și a ocupat poziția de Brand Manager în importante multinaționale.

A lucrat și în televiziune, iar în 2016, simțind trendurile, a dezvoltat un proiect de succes în online.  Prin intermediul blogului său aborda subiecte tabu și realiza campanii îndrăznețe, dedicate femeilor.

Ileana Badiu este căsătorită și are un fiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate invitatei din această duminică, în emisiunea moderată de Denise Rifai, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Ce scoate leoaica din Ileana Badiu?”, “Cât v-a ajutat frumusețea?”, “Cât de tare v-a enervat Mihaela Rădulescu?”, “Cum face față o femeie unui diagnostic de infertilitate?”, “Ați amenințat vreodată cu divorțul?”, “V-a speriat blestemul Arhiepiscopului Teodosie?”, “Ce va sperie la vârsta de 50 de ani?”, “Cine a îmblânzit scorpia ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ileanei Badiu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța: „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies