“Suferința copiilor care plâng și își roagă mamele să vină acasă.” Elena Udrea, mesaj revoltător după ce a petrecut sărbătorile în închisoare


Fostului politician nu îi place modul în care sunt tratate deținutele. Elena Udrea a avut parte de sărbători extrem de triste în penitenciar.


In articol:

Elena Udrea este de câteva luni în spatele gratiilor, după ce a fost condamnată pentru luare de mită în dosarul ”Gala Bute”. Așadar, timpul petrecut în penitenciar, alături de alte femei care-și ispășesc pedepsele pentru diferite fapte pe care le-au produs, au făcut-o în prezent pe aceasta să reacționeze.

Elena Udrea, singură de sărbători în penitenciar

De când a ajuns în închisoare, Elena Udrea a încercat să stea în strânsă legătură cu realitatea, dar și cu cei de pe rețelele de socializare, cărora s-a plâns despre viața pe care o trăiește după gratii. În prezent, la început de an, după ce și-a petrecut sărbătorile în penitenciar, alături de celelalte femei condamnate, fiind departe de familie pentru prima oară, Elena Udrea a transmis un mesaj public.

Fostul om politic s-a plâns de ceea ce a simțit zilele trecute, în penitenciar. Durerea, tristețea și dorul ei pentru familia care o așteaptă acasă sunt sentimentele pe care le-a văzut și în ochii celorlalte femei închise.

Citește și: Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Elena Udrea, mesaj revoltător după ce a petrecut sărbătorile în închisoare

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”

Elena Udrea a mărturisit faptul că este înconjurată de mame care au și câte zece copii acasă, lăsați în grija bunicilor ori a tatălui, ducând o viață dificilă și care probabil îi vor călca pe urme. Și asta datorită faptului că, dacă ele au furat pentru a le pune copiilor ceva pe masă, cei fără educație și fără a-și avea mama alături vor ajunge să facă aceleași lucruri. Totodată, Elena Udrea consideră că aproape toate mamele au încălcat sau ar încălca legea pentru copiilor lor, pentru a le asigura o viață acceptabilă. În final, Elena Udrea a ținut să le ureze românilor, după greutățile prin care a trecut ea în 2022, un an nou mai bun, prosper și cu dorință de a face bine celor din jur.

”Perioada sărbătorilor de iarna este cea mai grea din an in penitenciar, mai ales într-unul de femei in care cele mai multe sunt mame. Pare că toată tristețea din lume se adună aici. Atmosfera este ciudată, o fractură între decorurile și muzica prin care angajații penitenciarului încearcă să redea cât de puțin trăirile Crăciunului și suferința deținută de a fi departe de familie și mai ales departe de copii. Convorbirile telefonice pe care le-am ascultat fără sa vreau sub geamul camerei mele, ca și vizitele pe care femeile le-au primit în aceste zile s-au terminat în lacrimi. Durerea mare nu este pentru tine, ca adult îți poți gestiona mai ușor sau mai greu emoțiile decât pentru suferința copiilor care plâng și îți roagă mamele să vină acasă măcar de Crăciun. Sunt femei care au câte 4,6 chiar și 10 copiii și sunt aici pentru că au furat ca să le de-a de mâncare, iar acum copiii au rămas singuri cu bunici neajutorați ori cu tați complet depășiți de situație, cei mai mulți dintre având deja destinele frânte si probabil ei însăși vor ajunge să încalce legea așa cum arată cercetarea sociologică făcută în SUA asupra copiilor a căror mame sunt în pușcărie, iar în pușcăriile românești pe de altă parte nu se întâmplă nimic care să ducă la reabilitarea acestor femei, mai rău, după ce ies de aici, nu doar că la fel ca atunci când au intrat nu știu să muncească, dar sunt lăsate de izbeliște de stat, odată ce au ieșit pe poartă afară nimeni nu le angajează tocmai pentru ca au trecut prin închisoare. Deci vor sfârșii prin a recidiva ca să poată să își întrețină copiii.
La întrebarea stupidă pe care tot am auzit-o: De ce a furat dacă știa că are copiii care vor suferi?
O să dau două răspunsuri:
1. aproape toate mamele au încălcat legea pentru copiii lor;
2. să ridice piatra cine crede că nu a încălcat legea niciodată sau că în anumite condiții nu ar încalcă-o.
Așa că, în acest ocean de suferință mi s-a părut nefiresc, strident să nu vă urez, “Sărbători fericite”! Vă spun acum cu întârziere să aveți un an 2023 în care să vă fie bine, să fiți buni și să faceți bine!”, este ultima postare ce se găsește pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

Citește și: „Interesul este al tuturor”. Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Elena Udrea, mesaj revoltător după ce a petrecut sărbătorile în închisoare

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

„Interesul este al tuturor”. Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri