„Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi.” Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei. Artista a fost victima violenței domestice

„Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi.” Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei. Artista a fost victima violenței domestice

Matilda Pascal Cojocărița nu a avut o viață deloc ușoară, iar în tinerețe a trecut prin momente cumplite. Artista a fost victima violenței domestice, deoarece primul ei soț o bătea.

Cu toate că bărbatul i-a făcut câțiva ani din viață grei, artista îi poartă respect, pentru că datorită lui îl are pe fiul său, Alin, cu care se mândrește.

Citește și: Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a discutat despre o perioadă mai sensibilă din viața ei, și anume, mariajul cu primul soț.

Când avea doar 21 de ani, aceasta și Jan au decis să meargă pe același drum, iar rodul iubirii lor a fost Alin, singurul ei copil.

Cântăreața îi poartă și acum respect primului său soț, mai ales că prima parte a căsniciei lor era lipsită de probleme și poate spune că a trăit momente frumoase. Cu toate acestea, bărbatul a avut parte de o schimbare negativă, apelând la violență.

„Îi port respectul, acolo unde este, pentru că decedat fiind, acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun', a mărturisit Matilda Pascal Cojocărița, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Interpreta de muzică populară a povestit că ea și soțul ei erau admirați de lume și că niciodată nu i-a impus să meargă în diferite locuri. El era o persoană introvertită, motiv pentru care, uneori, se exterioriza prin a lovi.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

„La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume. Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi”, a

declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Din păcate, bărbatul o lovea agresiv, o dată sau de două ori pe an, iar din punctul de vedere al artistei, nu ar fi meritat lucrul acesta, deoarece mereu a fost corectă cu el și l-a respectat.

„O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a precizat artista în emisiunea lui Denise Rifai.

Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița si actualul ei sot

[Sursa foto: Facebook]

Ce reproșuri a primit Matilda Pascal Cojocărița de la fiul ei, Alin

Alin Pascal, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj, pe filiera muzicală-vioară. Acesta a mărturisit că relația dintre el și mama lui este una unică și a învățat foarte multe lucruri de la ea.

„Am avut încă de mic o relație foarte specială cu ea pentru că, fiind mai mult plecată, practic am fost crescut prin telefon. Tot timpul mă suna, mă întreba dacă am mâncat, ce fac. De la mama am învățat să fiu un om serios, dacă promit ceva să fac, să nu mint, să fiu perseverent și să iubesc oamenii care îmi sunt alături”, a spus Alin Pascal acum ceva timp.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Matilda Pascal Cojocărița își reproșează că nu a avut timpul necesar pentru a-i da toată dragostea ei lui Alin. Artista i-a dăruit-o doar telefonic, deoarece, așa i-a cerut cariera.

„Îmi reproșez! Îmi reproșez că nu am avut tot timpul necesar să stau lângă copii! Pe Alin să pot să-l cresc eu, să pot să fiu lângă el. Și să îi dăruiesc toată dragostea mea fizic. I-am dăruit-o doar telefonic și din când în când așa cum și el s-a exprimat, cu portbagajul plin. Dar asta nu am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera”, a explicat Matilda Pascal Cojocărița.

Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 Citește și:

„A fost găsit mort în casă.” Marilu Dobrescu, mesaj pe rețelele de socializare. Influencerița a pierdut un om drag

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies