„Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi.” Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei. Artista a fost victima violenței domestice

„Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi.” Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei. Artista a fost victima violenței domestice
„Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi.” Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei. Artista a fost victima violenței domestice

Matilda Pascal Cojocărița nu a avut o viață deloc ușoară, iar în tinerețe a trecut prin momente cumplite. Artista a fost victima violenței domestice, deoarece primul ei soț o bătea.

Cu toate că bărbatul i-a făcut câțiva ani din viață grei, artista îi poartă respect, pentru că datorită lui îl are pe fiul său, Alin, cu care se mândrește.

Citește și: Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri din viața ei

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a discutat despre o perioadă mai sensibilă din viața ei, și anume, mariajul cu primul soț. Când avea doar 21 de ani, aceasta și Jan au decis să meargă pe același drum, iar rodul iubirii lor a fost Alin, singurul ei copil.

Cântăreața îi poartă și acum respect primului său soț, mai ales că prima parte a căsniciei lor era lipsită de probleme și poate spune că a trăit momente frumoase.

Cu toate acestea, bărbatul a avut parte de o schimbare negativă, apelând la violență.

„Îi port respectul, acolo unde este, pentru că decedat fiind, acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun', a mărturisit Matilda Pascal Cojocărița, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de

la Kanal D.

Interpreta de muzică populară a povestit că ea și soțul ei erau admirați de lume și că niciodată nu i-a impus să meargă în diferite locuri. El era o persoană introvertită, motiv pentru care, uneori, se exterioriza prin a lovi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume.

Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Din păcate, bărbatul o lovea agresiv, o dată sau de două ori pe an, iar din punctul de vedere al artistei, nu ar fi meritat lucrul acesta, deoarece mereu a fost corectă cu el și l-a respectat.

„O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a precizat artista în emisiunea lui Denise Rifai.

Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița si actualul ei sot[Sursa foto: Facebook]

Ce reproșuri a primit Matilda Pascal Cojocărița de la fiul ei, Alin

Alin Pascal, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj, pe filiera muzicală-vioară. Acesta a mărturisit că relația dintre el și mama lui este una unică și a învățat foarte multe lucruri de la ea.

„Am avut încă de mic o relație foarte specială cu ea pentru că, fiind mai mult plecată, practic am fost crescut prin telefon. Tot timpul mă suna, mă întreba dacă am mâncat, ce fac.

De la mama am învățat să fiu un om serios, dacă promit ceva să fac, să nu mint, să fiu perseverent și să iubesc oamenii care îmi sunt alături”, a spus Alin Pascal acum ceva timp.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Matilda Pascal Cojocărița își reproșează că nu a avut timpul necesar pentru a-i da toată dragostea ei lui Alin. Artista i-a dăruit-o doar telefonic, deoarece, așa i-a cerut cariera.

„Îmi reproșez! Îmi reproșez că nu am avut tot timpul necesar să stau lângă copii! Pe Alin să pot să-l cresc eu, să pot să fiu lângă el. Și să îi dăruiesc toată dragostea mea fizic. I-am dăruit-o doar telefonic și din când în când așa cum și el s-a exprimat, cu portbagajul plin. Dar asta nu am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera”, a explicat Matilda Pascal Cojocărița.

Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies