„Suferă foarte tare. Mă doare. Nu vreau și nu pot!” Cum vrea Andreea Mantea să primească florile în dar?

„Suferă foarte tare. Mă doare. Nu vreau și nu pot!” Cum vrea Andreea Mantea să primească florile în dar?
„Suferă foarte tare. Mă doare. Nu vreau și nu pot!” Cum vrea Andreea Mantea să primească florile în dar?

Andreea Mantea a povestit o întâmplare emoționantă cu fiul său.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de la noi din țară, dar înainte de toate, vedeta Kanal D este mama lui David, fiul său în vârstă de 8 ani, de care este extrem de mândră.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Kanal D, Andreea Mantea a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiul său și conexiunea specială dintre ei.

Andreea Mantea, motivul pentru care nu îți dorește să primească flori tăiate

Citește și: „Am încetat să mai arunc banii pe branduri.” La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

Cum vrea Andreea Mantea să primească florile în dar?
Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: „Eu cred că merge la sală datorită unei fete! Fac față cu brio până în momentul în care mă întreabă dacă poate să doarmă la noi.” Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu fiul său, David

Vedeta Kanal D a dezvăluit că nu îi place atunci când persoanele apropiate îi oferă cadou buchete de flori pentru că nu vrea să le vadă când se ofilesc. În schimb, prezentatoarea TV își dorește să primească flori în ghiveci pe care să le îngrijească. Dorința mamei sale a fost respectată de David și fiul Andreei Mantea și-a surprins mama încă de la vârsta de 3 ani.

Am avut multe relații de-a lungul timpului și relații destul de strânse. Fie că era un iubit, fie că era o prietenă foarte bună, fie că era o colegă cu care mă înțelegeam foarte bine, în toate aceste relații interumane am specificat de fiecare dată că aș vrea și că mi-aș dori din tot sufletul să nu mai primesc flori tăiate pentru că suferă foarte tare și pentru că se vor usca în câteva zile, le voi observa cum mor și mă doare.

Nu vreau și nu pot. Vreau să primesc flori în ghiveci cu rădăcină, să am grijă de ele, să crească frumos, să trăiască. Nimeni nu a înțeles asta. În continuare primesc flori. El a înțeles asta din prima. Avea 3 anișori când mi-a ales un ghiveci. 3 anișori când eu am primit prima floare de la el în ghiveci, aleasă de el. ”, a povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea se teme de momentul în care o să fie soacră

Andreea Mantea se teme de momentul în care o să fie soacră
Andreea Mantea și David [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Deși David are doar 8 ani, Andreea Mantea se gândește cu teamă la momentul în care în viața fiului său o să apară o altă femeie. Frumoasa brunetă a dezvăluit că se teme ca băiatul său să nu fie influențat în sens negativ.  

„Nu cred că o să fiu bine în postura de soacră. Eu l-am crescut pe el într-o libertate fantastică și mi-e teamă ca nu cumva să...nu

știu, dar depinde de el. Eu mă gândesc că la cât de puternic o să fie, să nu fie așa ușor de influențat. Să nu îi facă rău, să nu se transforme, să nu fie nefericit.”, a declarat Andreea Mantea.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

„Mi s-a rupt sufletul. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața.” Culiță și familia sa, impresionați până la lacrimi în vacanță! Ce gest a făcut artistul față de copiii sărmani?

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies