„Știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată.” Carmen Harra a oferit o reacție, după ce mama lui Theo Rose i-a răspuns agresiv după predicție!


Carmen Harra a venit cu o primă reacție, după dezvăluirile făcute de mama lui Theo Rose.


In articol:

Theo Rose și Anghel Damian se bucură în prezent de o frumoasă poveste de iubire, iar admiratorii celor doi sunt foarte fericiți să-i vadă întotdeauna împreună pe viitorii părinți.

Însă, cu câteva săptămâni în urmă, Carmen Harra a făcut diverse predicții despre relația celor doi tineri, declarând că nu sunt suflete pereche și că vor apărea probleme în relația de cuplu, iar mama artistei a reacționat dur și i-a oferit imediat o replică clarvăzătoarei.

Citește și: “Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață.” Mama lui Theo Rose, mesaj agresiv pentru Carmen Harra. Femeia a răbufnit când a auzit că ar exista probleme în relația fiicei sale cu Anghel Damian

Carmen Harra a oferit o reacție, după ce mama lui Theo Rose i-a răspuns agresiv după predicție

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-a fost rău, rău.” Theo Rose, la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista în primul trimestru de sarcină

Cu toate astea, la puțin timp după mărturisirile făcute de mama lui Theo Rose, Carmen Harra a venit și cu o primă reacție, menționând că s-a documentat extrem de bine înainte de a face publice predicțiile și, totodată, a precizat tot ce a văzut despre relația celor doi, tocmai pentru a putea preveni problemele ce vor apărea pe viitor.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose.

Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil minunat. Nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană. I-am spus Cristinei Rus că o să aibă trei copii. I-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză. Știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată. Eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate. Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunoscută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar. Eu sunt specialist în relațiile umane. Eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei. Deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva. Să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce se va întâmpla în următorii zece ani

Carmen Harra a oferit o reacție, după ce mama lui Theo Rose i-a răspuns agresiv după predicție

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mi se pare foarte ciudată această situație.” Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

Reacția mamei lui Theo Rose, după previziunile lui Carmen Harra

După primele previziuni ale lui Carmen Harra, în legătură cu relația amoroasă dintre Theo Rose și Anghel Damian, mama artistei a oferit un mesaj instant, menționând că este urât din partea unor persoane să își dea cu părerea despre cuplul lor, fiindcă nu este problema nimănui ce se întâmplă între artistă și regizor.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu. Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât.”,  a spus, Nina Diaconu, după primele declarații făcute de Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, previziuni neașteptate despre relația lui Theo Rose și Anghel Damian

Carmen Harra a oferit o reacție, după ce mama lui Theo Rose i-a răspuns agresiv după predicție

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață.” Mama lui Theo Rose, mesaj agresiv pentru Carmen Harra. Femeia a răbufnit când a auzit că ar exista probleme în relația fiicei sale...

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce se va întâmpla în următorii zece ani

“Mi se pare foarte ciudată această situație.” Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri