Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul intregii tari


Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul intregii tari

Ştirile Kanal D de la ora 12:00 s-au aflat ieri în topul preferinţelor telespectatorilor, staţia plasându-se pe primul loc la nivelul publicului National, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Astfel, grupajul informativ prezentat de Ilinca Obadescu joi, de la 12:00, a înregistrat 2,4% Rating şi 13,6% cotă de piaţă pe targetul Naţional.

În minutul de aur (12:15), 428.000 de telespectatori urmăreau informaţiile prezentate în cadrul jurnalului de la prânz, conform Kantar Media Romania.

            În ceea ce privește audiența pe întreg parcursul zilei, Kanal D s-a clasat pe locul doi, pe 2 categorii de public, cu programele difuzate joi.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a ocupat poziția secundă, pe targetul Național și All Urban, cu emisiunile difuzate ieri.

 “Știrile Kanal D”, reality-ul “Casă iubirii”, “În căutarea adevărului”, serialul “Totul pentru familia mea” și “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au aflat printre preferințele telespectatorilor din România, poziționând astfel stația pe podiumul audiențelor.

Ieri, pe întreaga perioadă a zilei, Kanal D s-a clasat pe locul doi, cu 2.3

puncte de rating și 12,0% cota de piață, pe targetul All Urban, și 2.7 puncte de rating și 13,2% cota de piață, pe targetul Național. 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei din 30 ianuarie 2023. O zodie trebuie va pleca într-o deplasare în afara țării

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Vestea anului despre pensii! Câți bani vor încasa românii când vor ieși la pensie

Zodiac 30 ianuarie 2023. Află ce zodie va discuta cu un specialist

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Căsătorie sau concubinaj?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri