Stiai ca il poti insela si daca nu faci sex cu o alta persoana? Uite ce este inselatul emotional


Un flirt nevinovat nu se considera inselat insa atunci cand anumite limite sunt incalcate, chiar daca nu se ajunge la relatii intime, se poate considera ca ai o aventura emotionala.

Este destul de greu de trasat limita dintre o prietenie si o aventura emotionala. Cel mai simplu sa iti dai seama daca ai gresit, este sa relizezi daca te simti vinovata, sau nu.

Psihologul Shirley Glass, specialist in infidelitate spune in cartea sa “Not Just Friends” ca aventura emeotionala se dezvolta dintr-o simpla prietenie, atunci cand limitele nu sunt clar stabilite. Aceasta mai spune ca de la inselat emotional pana la inselatul propriu-zis, nu este decat un pas.

Unul din lucrurile pe care le subliniaza specialistul in cartea sa este  ca sentimentul de atractie pe care il ai fata de cineva nu constituie inselat. Asta inseamna ca esti un om normal. Mai mult, in acest caz nu inseamna ca relatia ta se duce de rapa si ca trebuie sa actionezi conform instinctelor.

Shirley Glass spune ca aventurile emotionale au loc atunci cand incepi sa ai fantezii cu o alta persoana decat partenerul tau. Psihologul recomanda sa stopam prin orice mijloace acele fantezii si sa nu ne petrecem timpul in preajma persoanei cu care avem fanteziiile.

Sursa www.youbeauty.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri