Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!


Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!

Expertii in aceasta bautura delicioasa si pacatoasa te invata cum sa o faci corect.

 

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele.
2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.
3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.
4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla.
Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.
5. Tii sampania prea mult timp la frigider si o strici. Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.
6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul.
7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.
Sursa: wowbiz.ro

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele. 



2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.

3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.

4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla. Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.

5. Tii sampania prea mult timp la frigider
si o strici. Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.

6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul. 

7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.

Sursa: wowbiz.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Vremea de sambata, 28 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Ce spune Simina Loica despre divorțul de Alex Zănoagă: ”Dacă își vrea numele înapoi să facă ceva”

Cu ce zodie se potrivește Scorpionul în dragoste

La ce temperatură se coace tarta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 29 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri