Ștefania Rareș, lecție importantă de viață: „Mergem, cântăm, alergăm. Banii atunci aveau o altă valoare, acum nu mai au valoare deloc. Numărăm milioane, dar nu avem nimic în traistă.”

Ștefania Rareș, lecție importantă de viață: „Mergem, cântăm, alergăm. Banii atunci aveau o altă valoare, acum nu mai au valoare deloc. Numărăm milioane, dar nu avem nimic în traistă.”
Ștefania Rareș, lecție importantă de viață: „Mergem, cântăm, alergăm. Banii atunci aveau o altă valoare, acum nu mai au valoare deloc. Numărăm milioane, dar nu avem nimic în traistă.”

Interpreta de muzică populară a vorbit despre cum s-au devalorizat banii de-a lungul timpului.

Ștefania Rareș, în vârstă de 80 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru cântat încă de la o vârstă fragedă. Astfel, artista a muncit de mică pentru a ajunge să se remarce în lumea muzicală. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a obținut simpatia și aprecierea publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi. Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Ștefania Rareș a trecut prin numeroase experiențe, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Artista a observat schimbările majore care s-au petrecut între generația sa și generația tinerilor artiști, dar și modul în care a evoluat stilul de viață.

Invitată în cadrul podcastului „La Povești cu Sanfira”, interpreta de muzică populară a depănat amintiri din cariera sa muzicală, făcând o comparație între timpurile acelea și cele din prezent.

Ștefania Rareș vorbește cu nostalgie despre cariera sa muzicală

Citește și: Ștefania Rareș a vorbit despre Maria Tănase. Ce impresie i-a făcut regretata artistă: „Îți era frică să te apropii de ea. De două ori am cunoscut-o.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ștefania Rareș, dezvăluiri despre greutățile financiare pe care le-a întâmpinat la începutul carierei sale muzicale: „M-am angajat de probă cu 925 de lei. Aveam 3 paturi și stăteam împreună.”

Artista a făcut o comparație între vremurile în care se ducea la concerte și cele din prezent. Ștefania Rareș a vorbit despre activitățile pe care le făcea între cântări, dar a și punctat cu tristețe modul alarmant în care s-au devalorizat banii de-a lungul timpului.

Au dispărut sentimentele de atunci. Asta mă doare pe mine. Mergem, cântăm, alergăm. Banii atunci aveau o altă valoare, acum nu mai au valoare deloc.

Numărăm milioane, dar nu avem nimic în traistă. Noi am știut să ne respectăm unii pe alții. De câte ori ne întâlneam și ne plictiseam, că de multe ori așteptai pentru o filmare, pentru intrare în concerte, unu spunea glume, altul spunea ce a pățit. Fete lucrau. Eu am lucrat multă vreme macrameu, am croșetat. Făceam spectacole din astea pe stadioane, unde stăteam ore întregi .”, a spus interpreta de muzică populară, în cadrul podcastului lui Valentin Sanfira. 

Ștefania Rareș, lecție importantă de viață
Ștefania Rareș[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece vedeta sărbătorile: „O am pe mama, o am pe soacra mea. Noi înțelegem sărbătorile altfel.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies