Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România. Ce schimbare de look și-a făcut după ce a revenit în România


Elena Marin a fost aspru criticată de colegii de la Survivor România. Acum, Ștefan Ciuculescu vine să confirme bănuiala multora. Ce se întâmplă, de fapt, cu Faimoasa?


In articol:

Ștefan Ciuculescu vine să confirme bănuielile colegilor despre Elena Marin de la Survivor România. Nimeni nu are, de fapt, nimic cu Faimoasa. Ce se întâmplă cu Elena Marin?

Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România

Ștefan Ciuculescu a făcut câteva declarații referitoare la fosta colegă de la Survivor România, Elena Marin. Deși în competiția din Republica Dominicană acesta îi lua apărarea, acum a venit momentul să spună lucrurilor pe nume.

Când Alex Nedelcu l-a întrebat pe Ștefan Ciuculescu dacă Elena Marin a ajuns în acest punct al competiției din pură întâmplare sau pentru că oamenii de acasă au empatizat cu ea, fostul Faimos a spus: „Ai pus punctul pe i, Alex”.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, despre scandalurile cu Maria și Elena Marin la Survivor România. Cum arată părul Faimosului după 6 luni petrecute în Republica Dominicană

„Oamenii au empatizat foarte mult că vai ce i se întâmplă Elenei. Elenei nu i s-a întâmplat nimic. Nu i s-a luat mâncarea de la gură, nu i s-au pus piedici, ba dimpotrivă. (…)

Înseamnă că cei care am ieșit din competiție suntem toți nebuni și ea care a rămas nu? Adică ea are dreptate în totalitate?”, a spus Ștefan Ciuculescu. 

Ștefan Ciuculescu a declarat că încerca să empatizeze cu Elena Marin întotdeauna și voia să o ajute, însă concurenta nu se lăsa ajutată de nimeni și încerca să facă totul după voia ei.

Citeste si: Elena Marin, demascată de colegii de la Survivor România: ”De ce plângi în Consiliu?!”. 6 concurenți se luptă pentru marele premiu

stefan ciuculescu si elena marin
Ștefan Ciuculescu le-a oferit fanilor un mesaj[Sursa foto: Instagram Stefan Ciuculescu]

„Mi s-a părut foarte urât că nu s-a bucurat alături de echipă. În ultima perioadă, Elena a mâncat datorită nouă, practic. Elena era cam lipsă. Și cine are dreptate? Cine încerca să facă lucrurile să o aducă pe Elena pe linia de plutire? Tot noi”, a mai spus Ștefan Ciuculescu.

Ștefan Ciuculesc mărturisește că publicul a dus-o pe Elena Marin în punctul în care se află la Survivor România și nu competențele sportive, iar alți concurenți ar fi trebuit să se afle, de fapt, în locul ei.

Ce sfat le-a dat Ștefan Ciuculescu fanilor, după eliminarea din competiție

Ștefan Ciuculescu a plecat cu sufletul împăcat de la Survivor România și nu s-a sfiit să le ofere un sfat important fanilor care l-au susținut în toată perioada aceasta.

"Prieteni, familie să-i pretuiti pentru ca atunci cand nu o sa-i mai aveti si va fi prea tarziu o sa regretati!", a scris Ștefan Ciuculescu.

În plus, după ce a revenit în România, Ștefan a decis să se tundă, asta după ce câteva săptămâni nu a reușit din cauza faptului că a locuit în junglă alături de colegii săi din echipa Faimoșilor și a fost nevoit să se descurce fără lucrurile esențiale din lumea modernă, precum săpun, șampon ori mâncare gătită.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Marin, demascată de colegii de la Survivor România: ”De ce plângi în Consiliu?!” 6 concurenți se luptă pentru marele premiu

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Sebastian Chitoșcă vorbeşte despre experienţa "Survivor": "Felul Elenei de a fi"

Alex Velea, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România. Cum s-a fotografiat Faimosul la câteva ore după ce a părăsit competiția?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri