Elena Marin, demascată de colegii de la Survivor România: ”De ce plângi în Consiliu?!” 6 concurenți se luptă pentru marele premiu


Elena Marin, aspru criticată de colegii de la Survivor România. Ce spun aceștia despre Faimoasă?


In articol:

De joi, 1 iulie, au început jocurile individuale la Survivor România. 6 concurenți se luptă pentru a ajunge în marea finală și a câștiga competiția din Republica Dominicană. Între timp, Elena Marin a fost criticată de toți colegii.

Elena Marin, demascată de colegii de la Survivor România

Elena Marin continuă să fie criticată de toți colegii de la Survivor România, dat fiind faptul că Faimoasa plânge din ce în ce mai des.

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează”, a mărturisit Marius, în timp ce Faimoasa a spus că îi pare rău.

„Mai devreme în consiliu vociferai și plângeai în avans. De ce plângi în consiliu? Să ceri milă, să ceri voturi.

Fix d-asta plângi și înainte”, a spus Zanni.

Citeste si: Alex Velea, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România. Cum s-a fotografiat Faimosul la câteva ore după ce a părăsit competiția?

„Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”, a spus și Andrei.

După eliminarea lui Sebastian Chitoșcă, cei șase concurenți trebuie să lupte în continuare și să nu se lase până nu vor ajunge în marea finală.

Citeste si: Zanni și Sebastian Chitoșcă, acuzații unul la adresa celuilalt la Survivor România. Ce secret a ținut ascuns Sebi în Republica Dominicană

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta.

Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum.

elena marin demascata
Elena Marin a pornit un adevărat conflict la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.

Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei", a spus Sebastian Chitoșcă după eliminare.


Abonează-te pe

Citește și:

“Gătește cu Majda”, din 1 iulie, în fiecare joi, în cadrul jurnalului de prânz, la Kanal D

Acuzații ȘOC în familia lui Mihai Petre! Poliția a intrat pe fir!

Alex Velea, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România. Cum s-a fotografiat Faimosul la câteva ore după ce a părăsit competiția?

Cucu de la Survivor, declarații despre eliminarea lui Sebastian Chitoșcă! „Elena Marin trebuia să iasă” EXCLUSIV

Sebastian Chitoșcă, despre scandalurile cu Maria și Elena Marin la Survivor România. Cum arată părul Faimosului după 6 luni petrecute în Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

30 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. Află ce zodie primeşte un bonus substanţial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri