Ștefan Bănică, declarații după aproape zece ani de relație cu Lavinia Pîrva: „Cred că are nevoie de spațiu, de libertate”


Ce spune Ștefan Bănică despre relația pe care o are cu Lavinia Pîrva, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.


In articol:

După aproape 10 ani de relație cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică a dezvăluit cheia succesului și cum a reușit să mențină această căsnicie atât de frumoasă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună un fiu, pe care îl cheamă Alexandru. Micuțul le-a adus multă stabilitate în familie, dar și multe momente frumoase împreună.

Ștefan Bănică a vorbit despre cum este în afara camerelor de filmat atunci se află cu soția și cu copiii săi, dar și cum este relația cu Lavinia.

Stefan Banica

Stefan Banica, despre relatia cu Lavinia Pirba

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Cred că are nevoie de spaţiu, de libertate” Ștefan Bănică a spus-o sincer, după 10 ani de relație cu Lavinia Pîrva

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază.

Sunt un tată care încearcă – şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi respect reciproc. Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate.

Citeste si: Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la „Teo Show”! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a explicat Ștefan Bănică pentru Viva.ro.

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta și cu Radu

Cât despre relația cu copiii cei mari, Violeta și Radu, Ștefan Bănică a dezvăluit că are o relație foarte bună cu cei doi și că s-a implicat în mod activ în educația lor.

Citeste si: O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Aşa cum ţi-am mai zis, le-am insuflat ideea de familie, de unitate, faptul că multe lucruri se pot schimba în viaţa asta, dar mama, tata şi fraţii – niciodată. Mă bucur că toţi trei o iubesc nespus pe mama mea, pe bunica lor, care are o răbdare ieşită din comun şi un mod cald de a te face să înţelegi lucrurile, care la ea par clare şi simple. Şi, așa cum m-a învăţat pe mine, îi învaţă şi pe ei, care o adoră, pur şi simplu. Şi atunci, prin mama mea, această idee de familie este şi mai puternică.


Abonează-te pe

Citește și:

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, din nou părinți?: „Mi se pare că lucrurile sunt predestinate”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

Lavinia Pîrva, reacție dură după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost filmați împreună: „Pentru ei, eu am fost invizibilă”

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri