Lavinia Pîrva, reacție dură după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost filmați împreună: „Pentru ei, eu am fost invizibilă”


Ce spune Lavinia Pîrva despre întâlnirea dintre Ștefan Bănică și Irina Fodor, chiar la casa artistului. Ce s-a întâmplat, de fapt.


In articol:

La câteva zile după ce paparazzii au surprins-o pe Irina Fodor în timp ce intră în casa lui Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva a avut prima reacție.

Soția lui Ștefan Bănică a vrut să lămurească ce s-a întâmplat, de fapt, în acea zi, dar și de ce soția lui Răzvan Fodor a venit în casa lor.

Așa cum toată lumea știe, Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă împreună o emisiune TV în direct și, așa cum este normal, prezentatorii TV trebuie să facă repetiții împreună, mai ales că este vorba despre o emisiune TV, în care nu este loc de greșeli.
Lavinia Pîrva a menționat pe contul său de Facebook că era și ea acasă în ziua în care Irina a ajuns și că aceasta nu a venit singură, ci cu mai mulți colegi.

Stefan Banica si Irina Fodor

Stefan Banica si Irina Fodor prezinta impreuna o emisiune TV

[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat în casa lui Ștefan Bănică și a Laviniei Pîrva

Citeste si: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Lavinia Pirva

Lavinia Pirva si Stefan Banica

[Sursa foto: Instagram]

„Simt nevoia să va împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag.

„Paparazzi“ au filmat toată scenă pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportata în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva “senzațional” și probabil îi încurcăm puțin.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este dacă mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor!? Sper că nu! Acestea fiind spuse, fără să mă străduiesc, am fabulat un text cred eu, muuult mai interesant decât știrea voastră fără nici un fundament…un fel de titlu care să atragă vezi Doamne atenția și să pară că este ceva Wowwww… Nu este, vă spun eu. Sunteți plictisitori și fără pic de inspirație in a crea ceva interesant chiar și dintr-o situație cât se poate de normală. Nu am nimic personal cu voi! Nu vă judec că oameni! Poate că sunteți doar niște oameni bunuți și vreți doar să pară că aveți servici! Eu am să cobor acum cu picioarele pe pământ, dar voi? Voi când?”, a scris Lavinia pe contul ei de Facebook.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce zodie își îndeplinește marea dorință, în septembrie

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Sonia Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 11 august 2022. „Au dus, apoi, sicriul și l-au pus deasupra mormântului lui Radu Vodă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri