„Stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile.” Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel. Tânărul este într-o stare deplorabilă

„Stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile.” Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel. Tânărul este într-o stare deplorabilă

David Pușcaș, fiul adoptiv al celebrei cântărețe Luminița Anghel, a surprins pe toată lumea cu o dezvăluire în cel mai recent vlog al său. Tânărul a recunoscut că se luptă cu depresia, care este în creștere în ultimii ani, și a mărturisit că atunci când este deprimat poate sta săptămâni întregi fără să facă duș.

David Pușcaș a stârnit numeroase controverse de-a lungul anilor prin declarațiile sale. Fie că este vorba despre mama sa, despre educația sa sau despre problemele cu care se confruntă, acest tânăr nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume.

David Pușcaș a fost implicat în diverse scandaluri, multe dintre acestea implicând-o pe mama sa.

Citește și: „Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul.” Monica Anghel, despre cum a slăbit 43 de kilograme

Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel

„Aștept să mă mănânce gândacii.” Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel. Tânărul este într-o stare deplorabilă

[Sursa foto: Instagram]

Recent, David a făcut mai multe declarații pe rețelele de socializare, care au stârnit diferite reacții în rândul celor care îl apreciază și îl urmăresc.

În ultimul său vlog, David Pușcaș, a declarat că se luptă cu probleme grave, care din păcate, l-a afectat pe perioade mai lungi de timp. Fiul Luminiței Anghel și-a deschis sufletul și a povestit că din cauza depresiei cu care se luptă se simte „ca o legumă infectă în pat și așteaptă să fie mâncat de gândaci, viermi și boli.”

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

„Aștept să mă mănânce gândacii.” Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel. Tânărul este într-o stare deplorabilă

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat fiul artistei despre depresie

Declarațiile pe care tânărul le-a făcut au creat îngrijorare printre cei care îl urmăresc, motiv pentru care au început să îi pună diverse întrebări despre igiena sa personală.

El a spus că în momentele în care se simte deprimat, stă nespălat cu săptămânile, atât pe dinți cât și pe corp, deoarece așa se manifestă această tulburare la el.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia.”, au fost declarațiile șocante ale lui David Pușcaș, în cel mai recent vlog al său.

„Familia mea nu a fost niciodată unită, eu provin dintr-o familie disfuncțională.

Eu nu îmi aduc aminte să fi stat cu tata și cu mama la aceeași masă.”, a  povestit David Pușcaș in trecut. 

Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel

Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Trebuie să faci și tu un efort.” Dieta pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilogrameCitește și:

Cine este Luminița Anghel. „Acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani!”

“Fetița este lumina ochilor noștri.”Marian Vanghelie și Oana Mizil petrec împreună Crăciunul, deși nu mai formează un cuplu. Ce dezvăluire a făcut bruneta

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies