Cine este Luminița Anghel. „Acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani!”

cine este luminita anghel

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară. Însă știați cum își menține aceasta silueta?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Luminița Anghel, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum reușește aceasta să își mențină silueta intactă, dar și cum s-a cunoscut cu actualul său soț.

 

Ce vârstă are  Luminița Anghel

Luminița Anghel s-a născut pe data de 7 octombrie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 54 de ani.

luminita anghel

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Luminița Anghel

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Luminița Anghel a absolvit Școala Populară de Artă, în cadrul secției de Canto. În ceea ce privește studiile superioare ale acesteia,  Luminița Anghel a studiat în cadrul Facultății de Sociologie–Psihologie, de la Universitatea Spiru Haret.

luminita anghel studii

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mariana Moculescu. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro!”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

 

Cine este Luminița Anghel

Luminița Anghel  este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară. Cariera acesteia a început încă din anul 1976, atunci când avea vârsta de doar 8 ani. Cu toate acestea, Luminița Anghel s-a făcut remarcată în cariera sa muzicală, în anul 1987, atunci când a participat la Festivalul Național de Muzică din Mamaia, motiv pentru care, la un an distanță, aceasta a început să colaboreze cu Ansamblul “Doina” al Armatei, alături de care a început să participe la nenumărate turnee, atât

în țară, cât și în străinătate.

Luminița Anghel  a reușit să câștige, de-a lungul carierei sale, nenumărate premii, printre care se află și cel de la Festivalul Național Mamaia, din anul 1993, cel de la Festivalul internațional “Cerbul de aur”, din anul 2001, cel de la “Song for Europe festival” din Malta, din anul 2003 și nu numai. În plus, Luminița Anghel s-a clasat și pe locul al III-lea la Eurovision, în anul 2005.

luminita anghel varsta

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

 

Ce dietă ține Luminița Anghel

Luminița Anghel  reușește să își mențină silueta intactă de ani buni de zile. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care îi știu secretul prin intermediul căruia aceasta se mândrește de fiecare dată când apare în spațiul public.

 „După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend. Mănânc ce vreau, dar moderat. Fac sport mult(...) Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport.(...)

Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă. De mers pe jos sau bandă. Am bandă acasă, dar nu făceam. Am găsit gașcă de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.”,  a dezvăluit  Luminița Anghel.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

luminita anghel wikipedia

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

 

Luminița Anghel este căsătorită

Atunci când planul profesional merge ca pe roate, planul personal nu se poate îndrepta într-o altă direcție. Luminița Anghel este căsătorită încă din anul 2012, cu partenerul său de viață, Silviu Dumitriade, alături de care are și un băiețel, pe nume Filip. Aceasta mai are un copil, pe nume David, pe care l-a înfiat atunci când se afla într-o altă relație, însă cu care nu se află în relații foarte bune.

Cu toate acestea, se pare că atunci când vine vorba despre relația dintre Luminița Anghel și actualul său soț, aceasta a început încă de când cei doi erau prieteni și se aflau într-o gașcă comună.

„Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam seriile și vedeam filme împreună. Eu eram gazdă pentru că mă mutasem, în acea perioadă, singură împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor. Am început să ne cunoaștem mai bine. Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufletești și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel și că ne plac aceleași lucruri(...) Este și el la a treia căsătorie, eu la fel și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă”, a povestit Luminița Anghel.

luminita anghel sot

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. „Ne gândim la un copil!”Citește și:

Cine este Horia Moculescu. „Muzica și fiica mea sunt cele două pasiuni pe care le mai am”

Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies