Statul oferă 4.000 de lei, din anul 2023. Cum pot beneficia românii de bani


Guvernul le-a oferit, recent, o veste bună românilor. Oficialii au declarat că în perioada următoare cetățenii vor beneficia de vouchere în valoare ded 4.000 de lei. Iată ce este nevoie să faci pentru a le obține!


In articol:

Foarte multe persoane au o situație precară și ajung la multe compromisuri pentru a-și putea achiziționa electrocasnicele necesare sau pentru a renova locuința. Ei sunt nevoiți să facă anumite împrumuturi, iar din acest motiv, Guvernul României a decis să le ofere cetățenilor o soluție cât mai bună pentru a scăpa de cheltuieli.

Citeste si: Cum sa economisesti la facturile de energie electrica prin instalarea unui sistem fotovoltaic?

Românii primesc 4.000 de la stat

Zilele trecute, Marcel Boloș a făcut anunțul, în legătură cu banii de care românii ar putea să beneficieze, în momentul în care doresc să își renoveze locuința sau să își achizioneze electrocasnicele dorite. Cu toate că proiectul nu este încă finalizat, oficialii își doresc ca începând cu primul semestru din anul ce umrează, românii să primească acest ajutor.

După cum a spus politicianul, banii se vor da o singură dată, în forma unui voucher, pentru familiile care nu au un venit foarte mare și care au mai mulți copii. Ministrul susține că banii vor fi de folos tututor persoanelor care au nevoie de mașini de spălat, frigidere sau aragaze.

Cum pot beneficia românii de bani

Cum pot beneficia românii de bani

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Guvernul acordă mai multe zile libere. Minivacanţă de 5 zile pentru bugetari

Ce a declarat Marcel Boloș

Marcel Boloș a declarat că este vorba despre un voucher integrat, care are o competență pentru condițiile în locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei.

„Este vorba despre un voucher integrat, care are o componentă pentru condiţiile de locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei, şi o componentă de rezilienţă socială, care are în vedere achiziţionarea de electrocasnice pentru persoanele vulnerabile, cele care sunt lipsite de venit sau care au în întreţinere mai mulţi copii”, a declarat Marcel Boloș

El a mai spus că bugetul alocat este de 600 de milioane de euro, iar o componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale și de locuire.

,,Bugetul alocat este de 600 de milioane de euro. O componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale şi de locuire. Sunt 2.200 de centre comunitare care sunt avute în vedere prin Programul Operaţional şi aşteptăm decizia finală”, a declarat Marcel Boloş.

Citeste si: Care sunt schimbările care au avut loc în Codul Muncii

Cum pot beneficia românii de bani

Cum pot beneficia românii de bani

[Sursa foto: shutterstock]

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa economisesti la facturile de energie electrica prin instalarea unui sistem fotovoltaic?

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Guvernul acordă mai multe zile libere. Minivacanţă de 5 zile pentru bugetari

,,Nu are loc în discuția noastră.” Premierul Ciucă, despre școlile închise iarna, din cauza lipsei de căldură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri