“Stare de speranta”, editia speciala de Paste, in noaptea Invierii, la Kanal D


Simona Patruleasa si Mihai Ghita vor fi alaturi de romanii de pretutindeni si vor transmite mesajul emotionant de solidaritate, impreuna cu invitatii lor


In articol:

De Paste, se instituie  “Stare de speranta”, la Kanal D. Mihai Ghita si Simona Patruleasa vor prezenta, in direct, sambata, de la ora 23:00, o editie speciala dedicata aceastei sarbatori incarcate de spiritualitate, intr-un moment in este nevoie mai mult ca niciodata de o legatura puternica intre romanii de pretutindeni. Ne petrecem Pastele in izolare, ca o dovada de iubire si responsabilitate pentru ceilalti, dar asta nu ne impiedica sa fim cu sufletul alaturi de familii, de prieteni, de compatriotii nostri.

Citeste si: Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Va fi o sarbatoare sfanta, plina de emotie, momente cu adevarat speciale, in care vom gasi acele punti catre ceilalti, bucuria de a transmite tuturor, prin intermediul invitatilor nostri, prin povestile, relatarile lor, cele mai frumoase si luminoase ganduri ”, spune Simona Patruleasa.

Prin aceasta editie speciala de Paste, <Stare de speranta>, vom fi conectati cu romanii de pretutindeni. Chiar daca nu vom lua lumina din biserici, vom descoperi ca lumina este in noi si ca ea poate fi data mai departe prin puterea gandurilor noastre indreptate catre celalalt. Vom face punte intre oameni, vom sta de vorba cu romani din tara si de peste granite, vom vorbi cu medici din linia intai, care se lupta pentru noi, cu romani care au ramas blocati in Italia sau Spania, cu familiile lor ramase aici, in Romania.

Vom afla povestile lor si ne vom bucura de lumina Invierii, chiar daca suntem la distanta unii de ceilalti ”, afirma Mihai Ghita.

editie speciala, inviere, kanal d, simona patruleasa, mihai ghita
editie speciala, inviere, kanal d, simona patruleasa, mihai ghita

Citeste si: Kanal D – „Mesagerul Binelui”, distincție primită în cadrul Galei Recunoștinței, organizată de SOS Satele Copiilor

“Stare de speranta”, editia speciala de Paste, prezentata de Simona Patruleasa si Mihai Ghita, le va aduce romanilor povestile compatriotilor lor de pretutindeni, intr-o perioada de cumpana, dar, mai presus de orice, mesajul de solidaritate si de iubire pentru semenii nostri, sambata, 18 aprilie, la Kanal D, de la 23:00. 

Citeste si: Silvia Ionita, mesaj emotionant pentru copiii aflati in grija SOS Satele Copiilor. „Abia astept sa va strang in brate! O sa ne revedem cand totul se va termina cu bine”


Abonează-te pe

Citește și:

Silvia Ionita, mesaj emotionant pentru copiii aflati in grija SOS Satele Copiilor. „Abia astept sa va strang in brate! O sa ne revedem cand totul se va termina cu bine”

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Kanal D – „Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei, organizata de SOS Satele Copiilor

Emotii uriase pentru Silvia Ionita. Vedeta Kanal D s-a aflat in mijlocul copiilor, la SOS Satele Copiilor Romania

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am rămas însărcinată?!” Ce mărturisiri a făcut Ștefania
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri