Spune adio bobului lung! A fost inlocuit de o noua tunsoare, mult mai sexy!


Dupa cateva luni in care a fost cea mai populara tunsoare, se pare ca bobul lung a inceput sa fie uitat.

 

Cei mai multi fani ai acestei tunsori si-au idreptat atentia catre o noua senzatie in lumea hairstyle-ului: wob-ul.
Conform lui Edward Tricomin, haistylist al celebritatilor, noul stil ondulat a fost purtat de Jennifer Lawrence, Beyonce si Taylor Swift, facandu-le pe tinerele care purtau bob lung sa ii faca un update si sa ii dea un aer mai tineresc.
"Bobul lung si onludal este un stil nou care va ramane in atentia noastra pentru o lunga perioada de timp. Vad in mod constant persoane care adopta acest look usor", spune Tricomi.
"In timpul iernii, oamenii aleg de obicei stiluri usor de intretinut, iar acest stil se potriveste in ambele categorii, in timp ce iti da un aer jucaus si tineresc", continua stilistul.
Sursa: Dailymail.co.uk

Cei mai multi fani ai acestei tunsori si-au idreptat atentia catre o noua senzatie in lumea hairstyle-ului: wob-ul.Conform lui Edward Tricomin, haistylist al celebritatilor, noul stil ondulat a fost purtat de Jennifer Lawrence, Beyonce si Taylor Swift, facandu-le pe tinerele care purtau bob lung sa ii faca un update si sa ii dea un aer mai tineresc."Bobul lung si onludal este un stil nou care va ramane in atentia noastra pentru o lunga perioada de timp. Vad in mod constant persoane care adopta acest look usor", spune Tricomi."In timpul iernii, oamenii aleg de obicei stiluri usor de intretinut, iar acest stil se potriveste in ambele categorii, in timp ce iti da un aer jucaus si tineresc", continua stilistul.

Sursa: Dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anda Adam, adevărul despre divorț: „Eu acum sunt cu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri