Specialistul în nutriție Lygia Alexandrescu: Când să nu mănânci pâine cu semințe


Specialistul în nutriție Lygia Alexandrescu a dezvăluit greșelile pe care le facem atunci când ținem dietă sau încercăm să mâncăm cât mai sănătos.


In articol:

Specialistul în nutriție Lygia Alexandrescu a fost invitată astăzi la Teo Show. Într-o discuție cu Teo Trandafir și colegul ei de emisiune, Bursucu, Lygia Alexandrescu a împărtășit secretele unui stil de viață sănătos.

Specialistul în nutriție Lygia Alexandrescu: Când să nu mănânci pâine cu semințe

Potrivit specialistului în nutriție, pâine cu semințe nu trebuie combinată cu carbohidrați. Este indicat ca la masă, în combinație cu alte alimente, să consumi și pâine, dar în cantități moderate și ținând cont de sfaturile sale.

Citeste si: Lygia Alexandrescu îţi spune ce plantă te va ţine departe de batistă în sezonul rece! Beneficiile consumului de echinaceea!

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Totul despre dependența de dulciuri

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Dieta pentru un bronz frumos și sănătos

Lygia Alexandrescu a mai spus că fructele ar trebui consumate fie ca atare, fie sub formă de smoothie, cu tot cu pulpă, în niciun caz stoarse și făcute suc.

Urmărește clipul și află trucurile unei vieță sănătoase. Specialistul în nutriție Lygia Alexandrescu a dezvăluit la Teo Show ce greșeli facem atunci când încercăm să ținem dietă și să mâncăm cât mai sănătos. Sunt erori frecvente pe care le fac foarte multe persoane!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mona surprinsă în ipostaze intime cu tatăl lui Nicos! Tânărul a făcut dezvăluiri șocante

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri